Kommande
Kommande

Harsyran

Anmäl intresse

I lummiga Videdal, i villastadsdelen Husie, planerar vi att bygga äganderättsradhus i två plan. Här bor du lite utanför stan, men med närhet till grönområden, skolor, service och Malmös centrala delar. Anmäl ditt intresse så informerar vi dig via nyhetsbrev när vi har något mer att berätta.

Fakta

Bostäder 20
Status Kommande
Planering pågår
Höst 2023
Säljstart
Höst 2024
Byggstart
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Se film om området

I Riksbyggens radhus i Videdal får familjen plats att växa. Här planerar vi att bygga 20 äganderättsradhus i två plan. Här bor du lite utanför stan men med närhet till grönområden, skolor, service och Malmös centrala delar.

Se filmen om området

Radhus med äganderätt i Videdal, Malmö

I Riksbyggens radhus i Videdal får familjen plats att växa. Här bor du lite utanför stan men med närhet till grönområden, skolor, service och Malmös centrala delar.

Radhusen byggs i ett etablerat område omgivet av villaträdgårdar. Radhusen har egen trädgårdstomt men omfamnar även en grön gemensam innergård med lekplats för barnen och mötesplats för alla åldrar. När du flyttar in är allt nytt och fräscht, ingen annan har bott här tidigare. Köket är fullt utrustat med allt du behöver och i vardagsrummet kan livet ta plats.

Anmäl ditt intresse så informerar vi dig via nyhetsbrev när vi har något mer att berätta.

Om Husie

Husie är en stadsdel i den östra delen av Malmö. Husie är känt för att vara ett familjevänligt område med en blandning av lägenheter, radhus och villor.

Stadsdelen erbjuder en bekväm livsstil med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Husie ligger nära grönområden och parker där du kan njuta av friluftsliv och rekreation.

I Husie finns det god tillgång till skolor och förskolor. Området har också bra kollektivtrafikförbindelser till andra delar av Malmö, vilket underlättar pendling.

Även om Husie nu är en modern förort, finns det fortfarande spår av dess historiska rötter i form av gamla gårdsbyggnader och landskap som påminner om områdets förflutna som jordbruksbygd. 

Anmäl intresse till Harsyran

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Camilla  Lundström

Camilla Lundström

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper äganderätt

Vårt Trygghetslöfte för äganderätt ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostad med äganderätt.

Trygghetslofte NY.jpg

Riksbyggens Trygghetslöfte för äganderätt

Vad är äganderätt?

Här får du svar på vad äganderätt är till skillnad mot bostadsrätt. Den vanligaste formen av äganderätt är småhus.

Rosa hus.jpg

Det här är äganderätt

Bra att veta om äganderätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad äganderätt. Allt från allmän platsmark till värdeintyg.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp