Bostadsrätter till salu i Helsingborg

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Helsingborg. De närmaste åren planerar vi att bygga drygt 700 bostäder i Helsingborg. För dig som drömmer om att bo i en lägenhet med närhet till havet har vi mycket på gång i Helsingborg. Med närhet till både natur, stad och hav skapar vi ett nytt stadskvarter. Här hittar du nyproducerade bostadsrätter med närhet till service, förskola och kommunikationer. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Bostäder i Skåne

Planerar du att köpa en bostadsrätt i Skåne har vi allt från små lägenheter för dig som ska köpa din första bostad till lägenheter för stora och små familjer och centralt belägna seniorbostäder för dig som fyllt 55 år. En del lägenheter är till försäljning redan nu och en del ligger lite längre fram i tiden. Vi bygger bland annat i Malmö, Vellinge, Ystad, Åkarp, Båstad, Höganäs och Helsingborg.

Vi planerar också för 19 arkitektritade hus med äganderätt i Torekov med närhet till havet, golfbanor och vacker natur.

Se alla våra bostäder i Skåne

Hyreslägenheter i Helsingborg

I Helsingborg har vi även hyreslägenheter. Ställ dig i kö om du är intresserad av en hyreslägenhet i Helsingborg.

Läs mer och anmäl intresse

Inflyttningsklart

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Våra inflyttningsklara lägenheter

Trygghetslöftet

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp