Bostadsrätter till salu i Piteå

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Piteå. I centrala Piteå planerar vi för att omvandla det gamla parkeringsdäcket till ett nytt attraktivt område. Det blir en mix av bostäder, verksamhetslokaler och umgängesytor, där ett torg ska förena det nya området. Nu startar omvandlingen till ett levande stadskvarter som blir en fin entré till staden och ett rejält lyft för Piteås stadskärna. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Bostad

Just nu har vi inga lediga bostäder här, men gå gärna till vårt bostadssök för att hitta bostäder i närheten.

Sök bostad

Vi har tillsammans med NCC och Nordmark & Nordmark Arkitekter vunnit en markanvisning om att bygga 48 bostadsrättslägenheter i centrala Piteå. Lägenhetsstorlekarna kommer att variera från 1-4 rum och kök och byggstarten är planerad att ske inom tre år. Det är ett viktigt stads- och samhällsutvecklingsprojekt där vi kommer omvandla det gamla parkeringsdäcket till ett attraktivt område mitt i centrala Piteå.

Hållbara bostadsrätter i Piteå

Bostadsprojektet i Piteå är en del vår ambition att bidra med fler och mer hållbara bostäder i norra Sverige. Här vill vi skapa förutsättningar för en långsiktigt attraktiv och hållbar miljö där människan och livet mellan husen och står i centrum. Både bostäder, utemiljö och allmänna ytor ska stötta den ambitionen.

En attraktiv stads- och boendemiljö

Attraktiva bostäder och stadsmiljöer ska bidra till en levande, trygg och attraktiv stadsdel och har en stor potential att lyfta Piteå centrum till nya höjder. Arkitekturen kommer bygga vidare på den traditionella trästaden, men med ett nutida uttryck. Det finns en respektfull attityd såväl i detaljerna som i det stora. I planen finns ett offentligt torg som även blir till en självklar utemiljö för de boende i kvarteret. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp