Bostadsrätter till salu i Östersund

Just nu planerar vi för nya och välplanerade bostadsrätter i Östersund och vi vill gärna ha din åsikt. Svara gärna på några frågor i vår enkätundersökning! Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Just nu har vi inga nyproducerade bostadsrätter i Östersund. Vi är i planeringsskedet av nya bostadsprojekt, även om vi inte har satt några detaljer än vet vi redan nu att de nya bostäderna kommer att vara moderna och välplanerade. Bostäderna kommer att ha hög standard och vara utrustade med många bekvämligheter. Varje kvadratmeter kommer komma till användning och hiss är en självklarhet.

Vi planerar för bostadsrätter i Östersund

Just nu har vi inga bostäder i Östersund – men vi planerar för kommande bostadsprojekt. Vi är fortfarande i ett tidigt skede och har inte satt några detaljer ännu. Vi skulle därför gärna vilja ha din åsikt om hur du önskar att bostäderna utformas. Borde vi satsa på mycket förvaring? Inglasade balkonger? Öppen planlösning? Svara gärna på några frågor i vår enkätundersökning så har du chansen att vara med och påverka din nya drömbostad!

Lämna din åsikt här

Det är något speciellt med Östersund

Det är inte mycket som överträffar det som går att uppleva här i Östersund! Från den magiska utsikten över Storsjön och fjällen till friluftslivet, naturen och norrskenet. Kulturlivet, idrotten, känslan av att bara strosa runt eller besöka mysiga restauranger på stans innergårdar. Det är så enkelt att ta det här för givet. Men att bo i Östersund är speciellt. Kanske beror det på människorna. Och att vi är lite närmare verkligheten.



Petra och Mats fick tid till annat

Hör Petra och Mats berätta om sin resa från hus till lägenhet. För dem var det naturnära läget och utsikten från balkongen en viktig faktor. Föreningens gemensamma bastu var också en liten men viktig detalj för dem.

Petra och Mats flytt

Vi söker mark

Vi vill gärna bygga ännu mer för att möta efterfrågan på bostäder och söker därför mark att bygga på. Har du eller någon du känner mark, hör gärna av dig. Kontakta Lars Lundgren, marknadsområdeschef på 090-15 96 07

lars.lundgren@riksbyggen.se

Lite närmare verkligheten

Vi bygger boenden på ett hållbart sätt för ett bekymmersfritt liv. Rum som skapar trygghet och trivsel så att du kan njuta av allt Östersund och naturen har att erbjuda.

I över 80 år har vi byggt bostäder åt människor i Norrland och övriga Sverige. Eftersom vi är ett kooperativt företag ägs vi av våra kunder. De som bor i våra bostäder. Målet har därför aldrig varit att maximera företagets vinst, viktigare har varit att skapa en bra livskvalitet för våra medlemmar.

Riksbyggen blev nyligen utsett till Sveriges Grönaste Varumärke inom kategorin ”Nyproduktion av bostäder”. Vi har till exempel flest bostadsprojekt certifierade enligt Miljöbyggnad Silver. Dessutom har vi varit med och utvecklat betong med 30 procent mindre klimatpåverkan. Med över en halv miljon boende i våra bostäder har vi en enorm möjlighet att bidra till att skapa en mer hållbar vardag. Det tänker vi fortsätta med, lite närmare verkligheten.

En bostadsrätt ger dig frihet

Tänk att komma hem till något som är ditt eget, att äga sitt boende. En dröm för många men snart en verklighet för fler i Östersund.

Det är en speciell känsla att köpa en helt nybyggd bostadsrätt. Allt är fräscht och du slipper börja med att lägga tid och pengar på renoveringar och reparationer. Istället kan du gå direkt på den roliga delen, att inreda och skapa ditt personliga hem. Det som är annorlunda jämfört med en hyresrätt är att du äger en bostadsrätt. Det innebär att du betalar en insats vid köpet och sedan en avgift varje månad. Hur ett bostadsköp går till

Solar Egg

Som en symbol för nystarten och stadsomvandlingen i Kiruna skapades guldbastun Solar Egg, ritad åt Riksbyggen av Bigert & Bergström.

Ett konstverk och en bastu

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Hyreslägenheter i Östersund

I Östersund har vi även hyreslägenheter. Ställ dig i kö om du är intresserad av en hyreslägenhet i Östersund.

Läs mer och anmäl intresse
Upp