Kvarteret Kattugglan i Nyköping

I Marieberg bygger Riksbyggen 138 moderna hyreslägenheter med ett, två och fyra rum och kök.

Välkommen på visning!

Visning 4/9 kl 17.00-20.00. Ingång från Brandkärrsvägen. Se skyltning.

Intresseanmälan

Lägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm under hösten 2019.
För att anmäla intresse behöver du vara registrerad i Bostadsförmedlingens bostadskö. Den person som anmäler intresse för en bostad, uppfyller villkoren och har stått längst tid i bostadskön blir erbjuden bostaden. Så här registrerar du dig hos Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Anmäl intresse

Regler vid uthyrning

Lägenheterna

Lägenheterna som byggs är moderna, ljusa och välplanerade med ett, två och fyra rum och kök. Ytan varierar från 37 kvadratmeter i ettorna till 94 kvadratmeter i fyrorna. Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkett i samtliga rum.
Lägenheterna håller en hög standard med vitmålade väggar, klinker innanför ytterdörren och ekparkett i alla rum. Badrummen är helkaklade. Köket från Vedum är ljust med praktisk förvaring och moderna energisnåla vitvaror från Whirlpool. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. 

Området

Marieberg ligger nära både strövområden och affärscentra i den norra delen av Nyköping. Det är nära till E4-påfarten, vilket gör det lätt att pendla med bil till omkringliggande städer. Det tar ungefär en timme till Stockholm och 40 minuter till Södertälje. Sträckan går även att resa med tåg. Stadsbussen trafikerar området och en promenad utmed ån in till stadens centrum tar ca 15 minuter.

Husen

Kvarteret Kattugglan består av tre huskroppar om fyra till fem våningar. Husen certifieras enligt ”Miljöbyggnad Silver”, vilket för dig som boende borgar för en mycket god inomhusmiljö.
Som boende i kvarteret Kattugglan har du tillgång till bland annat gemensam tvättstuga, boulebana, odlingslådor, plats för grill och låsbara cykelförråd med sedumtak.

Riksbyggen är inte bara fastighetsägare, utan även fastighetsförvaltare. Vårt mål är att det ska vara enkelt att bo i hyresrätt. Behöver du kontakta Riksbyggen är kundtjänst tillgänglig dygnet runt.

Fakta hyresrätterna i Marieberg

  • Antal hyresrättslägenheter: 138
  • Lägenhetsstorlekar: ett, två och fyra rum och kök, cirka 37-94 kvadratmeter
  • Hyra: 6543-13327 kronor/månad
  • Beräknad inflyttning: Preliminärt våren 2020
  • Adress: Paradisgränd 1–3, Paradisgränd 5–7, Thorsmans väg 5–7

Planritning för lägenhet på 1 rum och kök 
Planritning för lägenhet på 2 rum och kök
Planritning för lägenhet på 4 rum och kök