Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Kattugglan i Nyköping

I attraktiva Marieberg planerar Riksbyggen för 138 moderna och yteffektiva hyreslägenheter med ett, två och fyra rum och kök.

Intresseanmälan

Är du intresserad av lägenheterna i Kattugglan?

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Läs mer: Regler vid uthyrning

Lägenheterna

Lägenheterna som byggs är moderna, ljusa och välplanerade med ett, två och fyra rum och kök. Ytan varierar från 37 kvadratmeter i ettorna till 94 kvadratmeter i fyrorna. Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkett i samtliga rum.

I hallen finns hatthylla, klinker innanför ytterdörren och ekparkett i resten av utrymmet. Väggarna är vitmålade. Köket, av märket Ballingslöv, är ljust och öppet med praktisk förvaring. Badrummen är moderna och rymliga med ytskikt i kakel och klinkers. Alla lägenheter har en uteplats eller balkong. 

Området

Marieberg ligger nära både strövområden och affärscentra i den norra delen av Nyköping. Det är nära till E4-påfarten, vilket gör det lätt att pendla med bil till omkringliggande städer. Det tar ungefär en timme till Stockholm och 40 minuter till Södertälje. Sträckan går även att resa med SJ. Stadsbussen trafikerar området och en promenad utmed ån in till stadens centrum tar ca 15 minuter.

Husen

Det är 3 huskroppar med 4-5 våningar. Husen certifieras i Miljöbyggnad Silver. Det finns tvättstugor. Boulebana, odlingslådor, plats för grill och låsbara cykelhus med sedumtak.

Riksbyggen är inte bara fastighetsägare, utan även fastighetsförvaltare. Vårt mål är att det ska vara enkelt att bo i hyresrätt. Får du problem i din lägenhet är det bara att göra en felanmälan.

Fakta hyresrätterna i Marieberg

  • Antal hyresrättslägenheter: 138
  • Lägenhetsstorlekar: ett, två och fyra rum och kök, cirka 37-94 kvadratmeter
  • Byggstart: 2018
  • Beräknad inflyttning: Preliminärt våren 2020