Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Ugglan i Nyköping

I Marieberg bygger Riksbyggen 138 moderna hyreslägenheter med ett, två och fyra rum och kök.

Intresseanmälan

Är du intresserad av lägenheterna i Ugglan?

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Läs mer: Regler vid uthyrning

Lägenheterna

Lägenheterna som byggs är moderna, ljusa och välplanerade med ett, två och fyra rum och kök. Ytan varierar från 37 kvadratmeter i ettorna till 94 kvadratmeter i fyrorna. Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkett i samtliga rum.
Lägenheterna håller en hög standard med vitmålade väggar, klinker innanför ytterdörren och ekparkett i alla rum. Badrummen är helkaklade. Köket från Vedum är ljust med praktisk förvaring och moderna energisnåla vitvaror från Whirlpool. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. 

Området

Marieberg ligger nära både strövområden och affärscentra i den norra delen av Nyköping. Det är nära till E4-påfarten, vilket gör det lätt att pendla med bil till omkringliggande städer. Det tar ungefär en timme till Stockholm och 40 minuter till Södertälje. Sträckan går även att resa med tåg. Stadsbussen trafikerar området och en promenad utmed ån in till stadens centrum tar ca 15 minuter.

Husen

Ugglan består av tre huskroppar om 4-5 våningar. Husen certifieras enligt ”Miljöbyggnad Silver”, vilket för dig som boende borgar för en mycket god inomhusmiljö.
Som boende i Ugglan har du tillgång till bland annat gemensam tvättstuga, boulebana, odlingslådor, plats för grill och låsbara cykelförråd med sedumtak.

Riksbyggen är inte bara fastighetsägare, utan även fastighetsförvaltare. Vårt mål är att det ska vara enkelt att bo i hyresrätt. Behöver du kontakta Riksbyggen är kundtjänst tillgänglig dygnet runt.

Fakta hyresrätterna i Marieberg

  • Antal hyresrättslägenheter: 138
  • Lägenhetsstorlekar: ett, två och fyra rum och kök, cirka 37-94 kvadratmeter
  • Byggstart: 2018
  • Beräknad inflyttning: Preliminärt våren 2020