Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Hyllie i Malmö

Hyllie har ett strategiskt läge i Öresundsregionen. Vi planerar att under sommaren 2018 ha 71 inflyttningsklara hyresrättslägenheter här.

Läs mer och anmäl intresse

Porslinskvarteren i Gustavsberg

I det gamla fabriksområdet i Gustavsbergs hamn planerar vi att sommaren 2018 ha 119 nyproducerade hyresrätter inflyttningsklara i kvarteren Handfatet och Badkaret.

Intresseanmälan Porslinskvarteren

Passageraren 1 i Malmö

I kvarteret Spårvägen i Norra Sorgenfri i Malmö planerar vi att vid årsskiftet 2018/2019 ha 47 inflyttningsklara hyresrätter i Passageraren 1.

Hyresrätter i Malmö

Fredriksskans i Kalmar

Under 2020 planeras kvarteret Fredriksskans stå klart med 45 nya hyreslägenheter. Fredriksskans kommer att byggas i centrala Kalmar

Hyresrätter i Kalmar

Ugglan i Nyköping

I attraktiva Marieberg planerar Riksbyggen att uppföra 138 moderna och yteffektiva hyreslägenheter med ett, två och fyra rum och kök.

Hyresrätter i Nyköping

Tegelslagaren, Vallentuna

Under 2019 planeras kvarteret Tegelslagaren stå klart med 157 hyreslägenheter. Tegelslagaren kommer att byggas i en central del av Åby Ängar i Vallentuna.

Hyresrätter i Vallentuna

Tegelmästaren, Vallentuna

I Åby Ängar i centrala Vallentuna växer snart ett nytt kvarter med 160 hyresrätter fram. Kvarteret Tegelmästaren ligger i ett avskilt och öppet läge i områdets södra del.

Hyresrätter i Vallentuna

Triangeln i Helsingborg

I Miatorp i centrala Helsingborg, nära havet, planerar vi att bygga cirka 600 nya bostäder. Vi bygger två 17-våningshus med totalt 188 ljusa och attraktiva hyresrätter.

Hyresrätter i Helsingborg

Senapsfabriken i Uppsala

Den gamla senapsfabriken från slutet av 1960-talet förvandlas till attraktiva hyreslägenheter. Inflyttningsklara hösten/vintern 2018/2019.

Hyresrätter i Uppsala

Lilium i Nyby i Uppsala

I Nyby, Uppsalas norra del, planeras nu uppförandet av cirka 325 hyreslägenheter. Området ligger i nära både natur och centrum. De beräknas vara inflyttningsklara 2019.

Hyresrätter i Uppsala

Ribby Ängar i Västerhaninge

I Ribby Ängar etapp 3 bygger vi 116 centralt belägna hyreslägenheter på mellan ett till tre rum och kök. Våren 2019 beräknas de vara inflyttningsklara.

Hyresrätter i Västerhaninge