Kommande
Kommande

Haningeterrassen

Anmäl intresse

På Haningeterrassen bygger vi bostäder som passar alla. Här planeras för cirka 600 bostadsrätter och hyresrätter för unga och gamla, små och stora familjer. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Lägenheter 600
Status Kommande

Bostadsrätter i Handen

Vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Köper du en bostad i Haninge bor du centralt med bra kommunikationer till Stockholm.

Att bo på nya Haningeterrassen är rena rama drömmen för dig som gillar att leva ett aktivt liv. Sjön Rudan ligger ett stenkast från Haningeterrassen. För dig som lätt vill nå ut i naturen och samtidig ha nära till centrala Stockholm är det här det perfekta området. Förutom de fina skogsmarkerna där du kan plocka bär och svamp så finns här stora gräsytor, bad och fint fiskevatten. På vintrarna finns skidspår och en konstfrusen skidslinga. Bara någon kilometer bort ligger Torvalla Sportcentrum med sporthall, gym, simhall, fotbollsplaner, konstgräsplan, tennishall, ishallar och friidrottsytor.

Både bostadsrätter och hyresrätter

På Haningeterrassen kommer det att finnas bostäder som passar alla. Här planeras bostadsrätter och hyresrätter för unga och gamla, små och stora familjer, singlar, sambos, särbos, mambos, varannan-veckas-föräldrar. Köper du en nyproducerad bostadsrätt här kan du välj och vraka bland allt från kvadratsmarta ettor till bekväma seniorlägenheter och generösa femmor för växande familjer. Det kommer även att finnas kommersiella lokaler för uthyrning där caféer, restauranger och butiker kan flytta in och ge ännu mer liv och rörelse i och mellan husen.

Kommunikationer vid Haningeterrassen

Här kan du flytta till en lägenhet med närhet till det mesta. Det går på nolltid att ta sig från Haningeterrassen till den nya, moderna bussterminalen, en trappa ner. Härifrån går varje dag flera busslinjer mot city, skärgården och grannkommunerna. Bara ett stenkast från Haningeterrassen ligger pendeltågsstationen Handen. Hoppar du på ett tåg mot Stockholms central är du framme på mindre än en halvtimme. Till skärgården tar du bussen raka vägen till Dalarö brygga. Och är du sugen på ett kvällsdopp i Rudansjö när det bara att dra på sig badkläderna och promenera dit på fem minuter.

Hyreslokaler Haningeterrassen

Det kommer att finnas flera kommersiella lokaler under Haningeterrassen. När vi letar hyresgäster till dem är vi noga med att verksamheterna ska bidra till ett bra och omväxlande utbud i området, både för boende och besökare. I arbetet med att hitta lämpliga hyresgäster samarbetar vi med KWPA. Vänligen kontakta dem om du är intresserad.

Hyreslokaler Haningeterrassen

Det kommer att finnas flera kommersiella lokaler under Haningeterrassen. När vi letar hyresgäster till dem är vi noga med att verksamheterna ska bidra till ett bra och omväxlande utbud i området, både för boende och besökare. I arbetet med att hitta lämpliga hyresgäster samarbetar vi med KWPA. Vänligen kontakta dem om du är intresserad.

En ny levande stadsdel växer fram

På en plats som förut var asfalt och betong växer en pulserande stadsdel fram med bostäder, butiker, restauranger, biograf, mataffär, ett planerat specialistsjukhus och Haninges mest centrala bussterminal. Dessutom finns både city och skärgård på nära håll samt sjön Rudan strax intill. När området står klart kommer det att finnas drygt 600 bostäder i en 24-timmarsstad med levande miljöer och urbana centrum samt fokus på ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet.

Anmäl intresse till Haningeterrassen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Veronica Persson Merlenius
Veronica Persson Merlenius
Sälj- och Marknadsansvarig 08 553 635 32
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Kommande etapper

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp