Som kund hos oss är du precis lika viktig vare sig ni driver en mindre bostadsrättsförening med några få lägenheter eller ett kommersiellt fastighetsbolag med allt från enstaka lokaler till flera hundra lägenheter.

Simpleko förenklar vardagen för dig som är styrelseledamot eller fastighetsägare. Du kan exempelvis få hjälp med ekonomisk förvaltning eller singeltjänster såsom hyres- och avgiftsadministration, lönehantering eller inkasso.

Kundnöjdhet är extra viktigt för oss, därför är vi på Simpleko stolta över att fått betyget 80 i NKI (Nöjd Kund Index) i senaste kundundersökning. Särskilt mycket beröm fick medarbetarna för den goda servicen, den vill vi gärna ge dig också!

Om Simpleko

Vi har bytt namn från RB Fastighetsägare AB till Simpleko och har fått en ny grafisk profil men är fortfarande samma trygga förvaltare sedan 1957.

Läs mer om Simpleko

Sedan 1957 har vi specialiserat oss på ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar. 2017 förvärvades Simpleko av Riksbyggen och blev då ett helägt dotterbolag. Idag förvaltar vi drygt 700 kunder, både små och medelstora bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och privata fastighetsägare, av vilka flera har varit nöjda kunder hos oss i över 40 år.

Nu tar vi nästa steget med att tydliggöra vårt koncept, att som specialister på ekonomisk förvaltning göra ekonomin enkel för dig som fastighetsägare eller styrelseledamot i en Brf. Under våren 2020 har vi bytt namn från RB Fastighetsägare AB till Simpleko. I juni bytte vi vår e-postdomän till Simpleko.se. Vi har en ny logga och vår nya grafisk profil kommer att synas ännu tydligare framöver.

Det är inte den enda spännande nyheten! Just nu pågår ett arbete med att utveckla våra tjänster för att ännu bättre kunna möta våra kunders behov. I januari 2021 planerar vi att lansera en ny kundportal med enkel inloggning, ärendehantering och andra smarta funktioner, både för styrelse, hyresgäster och medlemmar.

Senaste nyheterna

Nyhet

Brf-kompetens nr 2 2020

Nytt nummer av Brf-kompetens finns ute. I Brf-kompetens får du matnyttig information och tips för dig i Brf-styrelsen. Brf-kompetens nyhetsbrev mejlas ut till den e-postadress som ni har som primär kontaktadress hos oss.

Nytt nummer av Brf-kompetens
Nyhet

Nya e-postadresser och logga 10 juni

Som vi tidigare har informerat om har vi bytt bolagsnamn till Simpleko. Dessutom har vi en ny logga och grafisk profil, vilket kommer att märkas så småningom även på den här sidan. Nu tar vi nästa steg i arbetet med att implementera namnet i verksamheten och 10 juni byter vi våra e-postadresser.

Nya e-postadresser och logga