Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
2014-02-24, kl 15:54

Välkommen till workshop i Göteborg om boende utan egen bil

Riksbyggens bostadsprojekt inom Positive Footprint Housing, Brf Viva på Guldheden (Dr Allards gata) i Göteborg, börjar nu ta form. Vi fortsätter med workshops för att gemensamt hitta de bästa hållbara lösningarna för den blivande bostadsrättsföreningen. Välkommen! Tid: 27/3 klockan 10.00 -13.00 (inklusive lunch) Plats: Chalmers Teknikpark, Sven Hultins gata

Riksbyggens bostadsprojekt inom Positive Footprint Housing, Brf Viva på Guldheden (Dr Allards gata) i Göteborg, börjar nu ta form. Vi fortsätter med workshops för att gemensamt hitta de bästa hållbara lösningarna för den blivande bostadsrättsföreningen.

Ett unikt beslut för Brf Viva är att det kommer vara ett boende utan egen bil och därför ägnar vi denna workshop till att resonera kring hur möjliga lösningar ska få mobiliteten kring boendet att fungera. Som utgångspunkt i workshopen kommer vi att använda material från bland annat en analys av tillgänglighet till viktiga vardagsmålpunkter och en beräkning av platsens kollektivtrafikutbud.

Deltagare i workshopen är representanter från Riksbyggen och Göteborgs stad. Dessutom deltar Dr Pelle Envall från Trafikutredningsbyrån som har 15 års erfarenhet som konsult inom trafikplanering och stadsutveckling.

Välkommen!

Tid: 27/3 klockan 10.00 - 13.00 (inklusive lunch)

Plats: Chalmers Teknikpark, Sven Hultins gata

Anmälan: till Anders Johansson senast fredag 21/3. Ange ev. allergi för lunchen.

KONTAKTPERSON:

 Anders Johansson

+46 70 288 41 02  

anders.c.johansson@riksbyggen.se

www.riksbyggen.se

Bilder