Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
2014-10-22, kl 06:36

Riksbyggen raket i årets KarriärBarometer

Byggbranschen går kraftigt och samlat uppåt i undersökningen KarriärBarometern, där akademiker röstar fram sina framtida drömarbetsgivare. Riksbyggen står sig mycket väl i konkurrensen och gör ett starkt resultat i år.

I medieföretaget Universums årliga karriärundersökning bland akademiker klättrar Riksbyggen från plats 109 till 64 bland ingenjörer, från 81 till 17 bland högskoleingenjörer och slutligen från plats 164 till 123 bland ekonomer. Det här innebär att Riksbyggen är en så kallad raket med mycket kraftig uppgång i samtliga tre grupper.

Deltagarna i undersökningen förknippar Riksbyggen med respekt för medarbetare, utmanande arbetsuppgifter och stort eget ansvar. Riksbyggen har fått ovärderlig hjälp av våra egna medarbetare i arbetet med att marknadsföra företaget som arbetsgivare. Genom att delta på olika arbetsmarknadsdagar runt om i landet och genom intervjuannonser har medarbetare från olika yrkesgrupper och olika delar av landet berättat om sitt arbete och därigenom bidragit till att förmedla bilden av Riksbyggen som arbetsgivare och vilka vi är som arbetar här.


Bilder