Pressinbjudan: Välkommen på "after lunch" i Brf Rosenhäll, Linköping  2018-09-18, kl 10:00

Pressinbjudan: Välkommen på "after lunch" i Brf Rosenhäll, Linköping

Mitt i centrala Linköping uppför Riksbyggen 35 lägenheter i Brf Rosenhäll med inflyttning i december 2018. Nu bjuder Riksbyggen in till ett branschmingel och en förhandstitt av Riksbyggens möblerade visningslägenhet i Brf Rosenhäll.

– Det finns behov av nya bostäder för många olika behov och i olika lägen i Linköping. Riksbyggen bygger bostäder för många olika målgrupper och Brf Rosenhäll vänder sig till personer som vill bo väldigt centralt och med stora krav på bostadens utformning, säger Per Vide, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Öst.

Brf Rosenhäll ligger mellan centrala Linköping och det anrika kvarteret Ramshäll. I föreningen kommer det att finnas både kvadratsmarta ettor till generösa etagelägenheter.

– Brf Rosenhäll har ett läge som både är centralt och naturnära. I sydöst breder skogsområdet Berga Hage ut sig. I en båge omkring Ramshäll slingrar sig Tinnerbäcken och några kvarter norrut finns stadskärnan med shopping, nöje och kultur, säger Per Vide.

Som i all Riksbyggens nyproduktion av bostäder är det stort fokus på hållbarhetsfrågorna i Brf Rosenhäll, som bland annat kommer att utrustas med solpaneler. Exempel på Riksbyggens hållbarhetsarbete:

Klimatsatsning: Riksbyggen inför solcellsanläggningar som standard i nyproduktionen av flerbostadshus

Riksbyggen inför unikt hållbarhetsverktyg i all nyproduktion av bostäder.

Riksbyggen har flest nyproducerade flerfamiljshus certifierade med Miljöbyggnad.

Riksbyggen bjuder nu in till ett branschmingel och förhandstitt av Riksbyggens möblerade visningslägenhet. Media är också varmt välkomna att delta!

Var: Rosengatan 1 C i Linköping
När: 20 september kl 13.00-14.00

För mer information:
Per Vide, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Öst, 013-24 93 32

Bilder