Pressinbjudan: Premiär för visningslägenhet i Brf Åsikten Södra 1 och lansering av trygghetsdofter 2018-06-05, kl 07:45

Pressinbjudan: Premiär för visningslägenhet i Brf Åsikten Södra 1 och lansering av trygghetsdofter

Den första visningslägenheten i Riksbyggens Brf Åsikten Södra 1, Uppsala, har inretts av Sundling och Kickén, några av landets främsta inredningsstylister. Vi passar också på att lansera Riksbyggens dofter av trygghet, till exempel Eau de kaffe och kaka och Eau de vinylsamling.

Den 7 juni är det premiär för Riksbyggens toppinredda visningslägenhet i Brf Åsikten Södra 1, den första av tre etapper som Riksbyggen uppför längs Östra Ågatan, ett av Uppsalas bästa lägen.

– Det känns jätteroligt att vi både kan visa upp en lägenhet utöver det vanliga och samtidigt kunna lansera våra fem dofter av trygghet. På plats under visningen är vår doftexpert och vi hoppas att många ska inspireras av inredningen signerad Sundling och Kickén, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Uppsala.

I Brf Åsikten Södra 1 är avgifterna sänkta och extra låga. Föreningen är osedvanligt stabil och kan motstå räntehöjningar utan att påverka avgifterna. Föreningen består av kvadratsmarta 1-2:or, 3:or med två toaletter, rymliga 4:or och luftiga 5:or med spektakulära hörnbalkonger om 29 kvm.

Åtta av tio svenskar anser att doften i ett hem är viktig för att skapa en hemkänsla, enligt en Sifo-undersökning som Riksbyggen gjort. Som ett led i arbetet med Trygghetsfilosofin vid bostadsköp lanserar nu Riksbyggen en kollektion med fem rumsdofter som doftar trygghet.

Tidigare i år utökade Riksbyggen sitt redan omfattande skyddsnät som gör att kunden kan känna sig trygg med sin bostadsrättsaffär – trygghetsfilosofin. Ersättning för dubbel boendekostnad i upp till 12 månader, möjlighet att flytta fram tillträdesdag och avbokningsskydd är nya delar i Riksbyggens trygghetsfilosofi.

Media är varmt välkomna att delta under premiärvisningen!

Var: Brf Åsikten Södra 1, Kungsängsesplanaden 2 B Uppsala
När: 7 juni, kl 17.00-19.00

För mer information:
Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggen Bostad i Uppsala, 018-18 97 14
Karin.DimanderLannergard@riksbyggen.se

Bilder