Riksbyggen bjuder in till årets svettigaste lägenhetsvisning 2018-05-24, kl 07:45

Riksbyggen bjuder in till årets svettigaste lägenhetsvisning

Tillsammans med Raw Training Center bjuder Riksbyggen in till ett högintensivt crossfitpass i mysiga men lite bortglömda Kapellgärdsparken i Uppsala. Efter passet får alla som vill följa med till visningslägenheten för Brf Aftonfalken som just nu byggs längs Råbyvägen.

Träningspasset sker söndag 27/5 kl 11:15-12:45 i Kapellgärdsparken. Det är ett utmärkt tillfälle att prova crossfit med våra experter.

– Vi vill både inspirera till att fler ska röra på sig men också slå ett slag för Kapellgärdsparken. Parken är en riktig Uppsalapärla, en gömd oas som är perfekt för picknick, träning eller att bara hänga i men som många Uppsalabor inte ens vet vart den ligger, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Uppsala.

Efter passet finns möjlighet att varva ner med bars och bananer i Riksbyggens visningslägenhet för Brf Aftonfalken. För några år sedan var platsen där Brf Aftonfalken just nu byggs en tråkig parkeringsplats vid en genomfartsled.

– Riksbyggen är en långsiktig samhällsutvecklare och idag har vi omvandlat området till ett levande, citynära kvarter med hemtrevlig atmosfär - både i och mellan huset. Till exempel finns Riksbyggens stadsbin placerade vid Brf Aftonfalken som ska hjälpa till att få Uppsala att blomma, säger Karin Dimander Lannergård.

Media är varmt välkomna att delta under aktiviteten!

För mer information:
Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggen Bostad i Uppsala, 018-18 97 14
Karin.DimanderLannergard@riksbyggen.se

Bilder