Riksbyggen startar försäljningen av 1:or och 2:or i Mölndals innerstad 2018-02-08, kl 07:45

Riksbyggen startar försäljningen av 1:or och 2:or i Mölndals innerstad

Nu öppnar sig möjligheten för alla som är på jakt efter en 1:a eller 2:a i bästa läge i Mölndal. Riksbyggen startar nu försäljningen i Brf Tigeröga, en bostadsrättsförening som kommer att ligga ovanpå Mölndal Galleria.

Brf Tigeröga kommer att innehålla 26 kvadratsmarta bostadsrätter. Brf Tigeröga byggs ovanför ena delen av Mölndal Galleria med 24 000 kvadratmeter fördelade på 70 butiker. Gallerian invigs i september 2018.

– Det här är det mest centrala läget i Mölndal och intresset för Brf Tigeröga är mycket stort. Det finns också en stor efterfrågan på mindre lägenheter och vi räknar med ett högt tryck direkt vid säljstarten, säger Bodil Jönsson.

Riksbyggens satsning i Mölndals innerstad är unik på det sättet att vi skapar tre olika bostadsrättsföreningar som har anpassats efter olika målgruppers behov.

Brf Tigeröga – 26 lägenheter enligt Riksbyggen StegEtt-koncept. Mindre men effektivt planerade lägenheter. Preliminär inflyttning augusti/september 2018.

Bonum Brf Rosenrot – 50 bostäder för hushåll där minst en person fullt 55 år, inflyttning under kvartal 4 2018. Försäljning pågår.

Brf Grandalia – 69 lägenheter storlekarna 1-4 rum och kök, inflyttning under kvartal 1 2019. Bara sex lägenheter kvar!

Närheten till shopping och det centrala läget är bara en aspekt av de tre föreningarna. Alla boende får tillgång till den privata, upphöjda innergården. Den ligger fyra våningar upp ovanpå själva gallerian och bara de boende i Brf Tigeröga och dess två systerföreningar i husen bredvid, har tillgång till gården. På den gemensamma och lummiga innergården finns till exmpel grillplats och en väl tilltagen terrass.

I varje Riksbyggen-projekt är hållbarhetsfrågorna centrala. Till exempel vill Riksbyggen underlätta för ett boende utan egen bil. För boende Brf Tigeröga ingår ett gratis femårigt medlemskap i bilpoolen Sunfleet. All Riksbyggens nyproduktion i flerbostadshus certifieras också enligt Miljöbyggnad silver

För mer information:
Bodil Jönsson, sälj-och marknadsansvarig Riksbyggen Storgöteborg, 070-585 58 92.

Bilder