Träffa Riksbyggen på Sveriges största mötesplats för bostadsrättsföreningar 2017-11-15, kl 10:00

Träffa Riksbyggen på Sveriges största mötesplats för bostadsrättsföreningar

Den 17-18 november pågår Bostadsrättsmässan på Kistamässan. Riksbyggen är en av arrangörerna bakom mässan och finns på plats både med en egen monter och med många kunniga Riksbyggen-medarbetare på Kunskapsscenen.

Vad innebär digitaliseringen för bostadsrättsföreningarna och vad kan man göra för att öka engagemanget i föreningen? Och vad är det som gäller om en medlem plötsligt vill flytta på badrummet i sin lägenhet? På Bostadsrättsmässan rätar vi ut frågetecknen i det späckade programmet på Kunskapsscenen.

– Riksbyggen ligger långt framme när det gäller hållbarhetsfrågorna, både när det gäller ett mer hållbart byggande och att hjälpa bostadsrättsföreningarna att bidra till ett mer hållbart samhälle i sin vardag. I vår monter berättar vi mer om Riksbyggens hållbarhetsarbete, säger Helena Elfwing, marknadsstrateg på Riksbyggen.

Stockholms län tillsammans med länen Uppsala, Västmanland och Södermanland har 11 242 aktiva bostadsrättsföreningar och 525 521 bostadsrätter. Detta motsvarar nästan hälften av antalet aktiva föreningar i hela Sverige.

– Vi räknar med ett rejält publiktryck inför den kommande mässan. Erfarenheten från tidigare år att mässan är väldigt populär och är en viktig mötesplats för oss att träffa och prata med både nya och gamla bostadsrättskunder, säger Helena Elfwing.

Programmet för Kunskapsscenen

Podden Hållbart om Riksbyggens enkla miljöidéer

För mer information:
Helena Elfwing, marknadsstrateg på Riksbyggen, 070-698 42 06

Bilder