Boksläpp: Riksbyggen vässar kundbemötandet med improvisationsteater 2017-11-14, kl 08:10

Boksläpp: Riksbyggen vässar kundbemötandet med improvisationsteater

Riksbyggen har framgångsrikt tagit hjälp av Kulturstiftelsen Arty i Västerås för att utveckla sin kundservice. Den 17 november släpper Riksbyggens tillsammans med Kultur & Näringsliv en bok om den lyckade satsningen där kultur använts för att skapa bättre kundbemötande och tillväxt.

På Riksbyggens Servicecenter arbetar närmare 270 anställda, varav cirka 190 i Västerås. Servicecentret är hjärtat i Riksbyggens administration av cirka 3 400 bostadsrättsföreningar och en stor mängd hyresrättslägenheter runt om i landet. Sammanlagt tar Riksbyggen hand om bostäder som runt en halv miljon människor bor i.

På Servicecenter i Västerås sköter man bland annat avisering av månadsavgifter och hyror och gör bokslut för bostadsrättsföreningar med upp till 25 lägenheter. Servicecenter ansvarar också för Riksbyggens kundtjänst och löneadministration, funktioner som utförs i Kalmar respektive Östersund. I ett så stort administrationsflöde, med cirka 4 000 kundkontakter varje dag, är bemötandet alltid en prioriterad fråga.

– För att utveckla kundbemötandet ytterligare ett snäpp provade vi improvisationsteater som en hjälp på vägen. Det visade sig vara både effektivt och roligt och ledde till många avväpnande diskussioner och högt i tak, säger Gunilla Lidgren, chef för Riksbyggens Servicecenter.

Nu fångar medlemsföreningen Kultur & Näringsliv upp effekterna av samarbetet i den första boken av serien "Kultur för tillväxt". Tillsammans bjuder vi, Kultur & Näringsliv - Kulturstiftelsen Arty och Riksbyggen, in media till det efterlängtade boksläppet!

Dag: fredag 17 november
Tid: 16.15- ca 21.00
Plats: Västmanlands Teater

PROGRAM 17/11

16.15 – 16.30 Samling på Lilla scen. Servering av smørrebröd och dryck.

16.30 – 17.30 Samtal med Linda Kowalski Nordfors, Kultur & Näringsliv, Niklas Hjulström, teaterchef, och Gunilla Lidgren, Riksbyggen Servicecenter.

18.00 – 20.30 Genrepet inför världspremiären av Broarna i Madison

County på stora scenen. I huvudrollerna den folkära Samuel Fröler och vår egen Cicilia Sedvall. I pausen serveras kaffe med pralin.

20.30 – 21.00 Eftersnack med ensemblen i teaterslongen i sällskap med BraAW och Företagsmötet.

För mer information:
Gunilla Lidgren, chef för Riksbyggens Servicecenter, 021-40 85 01

Bilder