PriceRunner ny hyresgäst hos Riksbyggen på Kungsbron 21 2017-11-09, kl 08:00

PriceRunner ny hyresgäst hos Riksbyggen på Kungsbron 21

Riksbyggen utvecklar sin fastighet på Kungsbron 21 och en av de nya hyresgästerna är PriceRunner som flyttar in under andra kvartalet 2017. Pricerunner och Riksbyggen har tecknat ett femårigt hyresavtal om ca 1 200 kvadratmeter på Kungsbron 21 i Stockholm.

– Fastigheten håller på att genomgå en omfattande renovering och byggs om etappvis för att skapa flexibla, moderna och mer hållbara lokaler. Till exempel är fastigheten miljöklassad enligt BREEAM In-Use. Intentionen är att modernisera, effektivisera och långsiktigt öka värdet på denna centrala fastighet, säger Carl-Johan Hansson, chef för affärsområde Fastigheter på Riksbyggen.

PriceRunner har sedan 1999 varit en av nordens ledande prisjämförelsetjänster utformad efter konsumentens behov för handel. Målet är att ge den mest omfattande översikten av marknaden och hjälpa kunden att jämföra produkter, priser och återförsäljare.

– Detta kontor stödjer vår fortsatta expansion och utvecklingen ligger helt i linje med den fas PriceRunner befinner sig i. Vi är glada att kunna erbjuda våra medarbetare topplokaler i bästa läge, säger Nicklas Storåkers, VD på PriceRunner.”

Savills ansvarar för uthyrning och projektutveckling av Riksbyggens fastighet på Kungsbron 21.

– Kungsbron 21 är en av Stockholms mest centrala kontorsfastigheter och det känns väldigt glädjande att vi nu har förmedlat ett avtal med en så pass spännande och etablerad hyresgäst som PriceRunner. Vi ser fram emot det fortsatta utvecklingsarbetet och har stora planer med kommande vakanser i fastigheten, säger Gabrielle Hemmerlind, Uthyrningschef på Savills.

Under den senaste tiden har flera nya hyresgäster tillkommit på Kungsbron 21. Fastighetsbolaget Tornet och Café&Co har båda flyttat in under andra halvåret. Tornet bygger och förvaltar hyresrätter och ägs bl a av Riksbyggen. Café & Co är en kombination av café och arbetsplats som kombinerar en dynamisk cafémiljö med bra arbetsplatser.

För mer information:
Carl-Johan Hansson, chef Affärsområde Fastigheter, Riksbyggen, 08-698 41 08
carl-johan.hansson@riksbyggen.se

Bilder