Gekås fastighetsbolag ger Riksbyggen totalförvaltningsuppdrag 2017-08-23, kl 08:15

Gekås fastighetsbolag ger Riksbyggen totalförvaltningsuppdrag

Gekås i Ullared har genom sitt fastighetsbolag tecknat avtal avseende totalförvaltning av sina nyproducerade hyresfastigheter i Falkenberg och Halmstad.

Tidigare i år fick Riksbyggen uppdraget att sköta administrationen av Gekås hyresfastigheter i Falkenberg. Nu utökas uppdraget.

– Vi är mycket glada över det utökade uppdraget åt Gekås fastighetsbolag som innebär att Riksbyggen kommer att sköta all ekonomisk- och teknisk förvaltning samt fastighetsservice och drift i de nybyggda fastigheterna, säger Kjell Sawelin, säljansvarig på Riksbyggen i Halland.

Falkenberg
På Monarkivägen i Falkenberg bygger Gekås 126 hyreslägenheter. Första inflyttning kommer att ske i slutet av andra kvartalet 2018. Riksbyggen ansvarar redan nu för uthyrningen, mer information finns på www.monarkihusen.se.

Halmstad
Vid Halmstad Tegelbruk bygger Järngrinden 330 hyreslägenheter, vilka Gekås kommer äga och förvalta efter färdigställande. Första inflyttning är i slutet av första kvartalet 2018. Riksbyggen övertar uthyrning och förvaltning efter inflyttning.

– Riksbyggen och Gekås värdegrunder har många gemensamma nämnare, till exempel när det gäller långsiktighet och fokus på nöjda kunder, säger Kjell Sawelin.

För mer information:

För Falkenberg kontakta:
Nina Johansson.
nina.johansson@riksbyggen.se

För Halmstad kontakta:
Kjell Sawelin.
kjell.sawelin@riksbyggen.se

Bilder