Pressinbjudan: Dags för första spadtaget för Riksbyggens bostadsrätter i Korseberg Park i Vänersborg 2017-04-04, kl 07:45

Pressinbjudan: Dags för första spadtaget för Riksbyggens bostadsrätter i Korseberg Park i Vänersborg

På torsdag den 6 april sätts spaden i marken för 52 bostadsrätter i Korseberg Park i Vänersborg, Vänersborg. Med och tar det första spadtaget är Marie Dahlin, kommunstyrelsens ordförande i Vänersborg, Märta Westerlund, blivande boende i Korseberg Park och Martin Linsten, marknadsområdeschef på Riksbyggen.

– Riksbyggen är långsiktig samhällsutvecklare och vi vill bidra med fler bostäder i Vänersborg. Det känns därför mycket roligt att vi kan ta det första spadtaget i Korseberg Park, ett projekt som vi vet är efterlängtat, säger Martin Linsten, marknadsområdeschef på Riksbyggen.

I Korseberg finns redan en förskola och skola finns inom gångavstånd. Det är cykelavstånd till centrum och med bil bara 10 min till Överby köpcentrum. Föreningen kommer att ha en egen föreningslokal med övernattningsmöjligheter.

– Intresset för att bo i Korseberg Park är stort, det är ett väldigt bra läge och fantastisk miljö. Vi har redan sålt 41 av de sammanlagt 52 bostadsrätterna, säger Karin Ekström sälj- & marknadsansvarig Bohus-Vänern på Riksbyggen.

Det första spadtaget tas av Marie Dahlin, kommunstyrelsens ordförande i Vänersborg, Märta Westerlund, blivande boende i Korseberg Park och Martin Linsten, marknadsområdeschef på Riksbyggen. I samband med det första spadtaget bjuder vi på en enklare lunch, kaffe och kaka.

Media är varmt välkomna att delta!

Tid: Torsdagen 6 april, kl.11.30 - slut ca 12.30
Plats: Byggplatsen parkområdet, Sjöbodsvägen, Vänersborg

För mer information:

Karin Ekström, sälj- & marknadsansvarig Bohus-Vänern, 0522-65 44 55.
Martin Linsten, marknadsområdeschef Riksbyggen, 070-665 33 44.

Bilder