Säljstart för Riksbyggens brf Aqua på Limhamns Ön i Malmö 2017-03-31, kl 07:50

Säljstart för Riksbyggens brf Aqua på Limhamns Ön i Malmö

Nu startar försäljningen av 64 lägenheter i brf Aqua, etapp 1 i det sista kvarter som kommer att byggas på Limhamns Ön inom en överskådlig framtid. Brf Aqua erbjuder ett boende direkt vid havet med en arkitektur som knyter an till det gamla Limhamn.

Brf Aqua utgör den första delen av det sista kvarteret som bebyggs på Ön. Inom samma kvarter kommer även brf Ventus, i en andra etapp, att uppföras och tillsammans kommer de båda föreningarna att innehålla 119 bostäder.

– Det här är sista chansen att förvärva ett boende i det mycket attraktiva läget på Limhamns Ön. Kvarteret som rymmer brf Aqua och brf Ventus blir sista pusselbiten i en utbyggnad av området som pågått i ett kvarts sekel, säger Henrik Persson, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggens affärsområde Bostad Syd.

Brf Aqua kommer att bestå av två hus om fem våningar med en stor variation i lägenheternas utförande. I brf Aqua kommer det att finnas allt från kvadratsmarta ettor till taklägenheter med fantastisk utsikt över Öresund. Nästan alla lägenheter kommer att få balkong, uteplats eller terrass.

I brf Aqua kommer det att bli enklare att bo utan egen bil. En bilpool finns redan etablerad i området och som boende i brf Aqua ingår medlemskap i bilpoolen i avgiften i 10 år.

Byggstarten är planerad till hösten 2017 och inflyttningen till våren 2019. Säljstarten inleds med en informationsträff den 11 april. Under informationsträffen finns både arkitekt, projektledare, inredningsansvarig och säljare på plats. Vi bjuder även på enklare förtäring och dryck.

Media är varmt välkomna att delta!

Dag och tid: 11 april kl 16.00.
Plats: Riksbyggens kontor, Hyllie Allé 33.

För mer information:
Henrik Persson, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggens affärsområde Bostad Syd, 0725-00 10 71

Bilder