Pressinbjudan: Första spadtaget för 29 seniorbostäder i Höganäs 2017-03-20, kl 15:30

Pressinbjudan: Första spadtaget för 29 seniorbostäder i Höganäs

Den 21 mars är det dags att ta första spadtaget för Riksbyggens Bonum Brf Keramikern i Höganäs. Det blir ett nytt seniorboende med 29 bostadsrätter i ett mycket bra läge vid Folkparken. Det första spadtaget tas bland annat av Lennart Nilsson, 2:e vice ordförande i kommunstyrelsen i Höganäs.

– Fler seniorbostäder är efterlängtade i Höganäs och därför känns det extra glädjande att vi nu kan ta första spadtaget för Bonum Brf Keramikern, säger Alexandra Gedda, försäljnings- och marknadsansvarig för Bonum Seniorboende i Skåne.

Samtliga lägenheter har sålts innan det första spadtaget tas.

– Intresset har varit jättestort och nu planerar vi för ytterligare fler seniorbostäder i samma område, säger Alexandra Gedda.

Den demografiska utvecklingen i Skåne innebär att gruppen äldre blir större och att fler boenden som är anpassade för en äldre målgrupp behöver byggas. Bonum Seniorboende vänder sig till hushåll där minst en person har fyllt 55 år. Bostadsrättsföreningens medlemmar får tillgång till individuellt anpassade tjänster. För den som behöver hjälp med något finns en så kallad Bonumvärd till hands.

I samband med det första spadtaget blir det tal, mingel och lättare förtäring. Det första spadtaget tas bland annat av Lennart Nilsson, 2:e vice ordförande i kommunstyrelsen i Höganäs, Jon Ossler, marknadsområdeschef för Bonum Seniorboende och köpare i Bonum Brf KeramikernUlrika Nyström, regionchef för Riksbyggens affärsområde Bostad i södra Sverige, kommer att delta i samband med att det första spadtaget tas. 

Media är varmt välkomna att delta!

Dag och tid: 21 mars kl 12.00.

Plats: Norra Månstorpsvägen i Folkparken.

För mer information:

Alexandra Gedda, försäljnings- och marknadsansvarig för Bonum Seniorboende i södra Sverige, tel 070-670 94 64

Bilder