Stort intresse för säljstarten av Riksbyggens Brf Skårdal i Bohus 2017-02-13, kl 08:10

Stort intresse för säljstarten av Riksbyggens Brf Skårdal i Bohus

Ale Kommun växer och det finns ett stort intresse för Riksbyggens Brf Skårdal Vid Vättlefjäll i Bohus. Torsdagen den 16 februari är det säljstart i Bohus centrum av de 36 bostadsrätterna i Brf Skårdal Vid Vättlefjäll.

– I takt med att Ale Kommun växer behövs det också fler bostäder. Det är mycket positivt att Riksbyggen nu kommit så långt med sitt projekt som kommer att ge 36 nya bostäder. Det här är dock bara början, med sitt läge nära Göteborg ser framtiden ljus ut för Ale kommun och fler bostäder kommer att behövas framöver, säger Paula Örn, kommunstyrelsens ordförande i Ale kommun.

Inflyttning är planerad att ske i början av 2019.

– Redan nu har vi märkt av ett stort intresse för projektet och vi har fått in många intresseanmälningar. I Bohus har man nära både till naturen och kommunikationer och Brf Skårdal får ett bra läge med närhet till Bohus station, säger Bodil Jönsson sälj- & marknadsansvarig för Stor Göteborg på Riksbyggen.

Från Bohus går det smidigt att pendla både till Göteborg och exempelvis Trollhättan. Till Göteborg tar det 13 – 17 minuter beroende på om man väljer tåg eller Alependeln. Riksbyggen planerar att uppföra ett hus om åtta våningar på Skårdalsvägen 17. Här finns närhet till affärer och service då det i Bohus finns ett mindre köpcentrum. Dessutom finns Kungälv, Surte eller Ale Torg i Nödinge nära. Bohus har skolor och barnomsorg samt mycket goda fritidsmöjligheter till exempel Jennylunds fritidsområde med motionsspår, fotbollsplaner, bandyhall och Ale ridklubb.

Läs mer om Brf Skårdal här

Media är varmt välkomna att delta under säljstarten!

Dag: Torsdag 16 februari.
Tid: 16.00-18.00.
Plats: Samlingslokalen i Bohus centrum, se skyltar.

För mer information:

Bodil Jönsson sälj- & marknadsansvarig för Stor Göteborg på Riksbyggen, 070-585 58 92.

Bilder