Flygande säljstart för nya bostadsrätter i Korseberg Park 2016-12-07, kl 07:55

Flygande säljstart för nya bostadsrätter i Korseberg Park

Riksbyggen startar nu försäljningen av 52 bostadsrätter i Korseberg Park i Vänersborg. Tio lägenheter är redan tecknade och sammanlagt är upp mot 40 lägenheter preliminärt reserverade enligt kölistan till projektet.

Korseberg kan närmast beskrivas som en gömd jätteträdgård och alldeles egen liten värld. En fridfull oas bortom stress och måsten. Här skapar Riksbyggen ett nytt bostadsområde med drömskt utsikt över den vackra parken och Vänerns sydvästra spets Vassbotten. Med bara fyra lägenheter per hus i den luftiga och gröna omgivningen blir villa- och frihetskänslan påtaglig.

– Det är länge sedan Riksbyggen hade en nyproduktion av bostäder i Vänersborg och det märks att projektet är efterlängtat. Vi har fått väldigt många intresseanmälningar, säger Karin Ekström, säljare på Riksbyggen.

I Korseberg finns redan en förskola och skola finns inom gångavstånd. Här bor du i en oas men har bara cykelavstånd till centrum och med bil bara 10 min till Överby köpcentrum. Föreningen kommer att ha en egen föreningslokal med övernattningsmöjligheter.

Försäljningen sker i två steg. Först ut att välja lägenhet är de personer som är med i Riksbyggen Förtur. Den processen pågår just nu.

– I mitten av januari räknar vi med att gå ut till hela marknaden. Även om man inte är med i Riksbyggen Förtur går det bra att anmäla intresse på Riksbyggens hemsida inför att vi startar försäljningen till hela marknaden, säger Karin Ekström.

Mer information finns på riksbyggen.se/korsebergpark

Riksbyggen producerar både bostads- och hyresrätter och har planerade eller påbörjade projekt i 55 kommuner runt om i landet. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Sammanlagt förvaltar Riksbyggen 176 000 bostadsrätter och 100 000 hyresrätter samt ett stort antal kommersiella och offentliga fastigheter.

För mer information:
Karin Ekström, säljare på Riksbyggen, 0522-65 44 55.
Martin Linsten, marknadsområdeschef Riksbyggen, 070-665 33 44.

Bilder