Riksbyggens piccolo överraskade de boende i Hammarby Sjöstad 2016-11-23, kl 11:30

Riksbyggens piccolo överraskade de boende i Hammarby Sjöstad

Tidigare i år bjöd Riksbyggen de boende i Brf Landmärket i Sundbyberg på Operasång i hissen. Den här gången är det Riksbyggens boende i Hammarby Sjöstad som överraskats med lite extra uppassningen i vardagen.

Överraskningskampanjen blev till en ny film som lanserats i sociala medier, på Facebook och Instagram.

– Kampanjen i Sundbyberg fick ett mycket bra genomslag och uppskattades verkligen av de boende. Därför valde vi att fortsätta och göra en ny film med temat ”boenden som överraskar”. Filmen är en del av vår strategiska marknadsföring som stöttar affärsområde bostad i sin nyproduktion och affärsområde förvaltning i Riksbyggens långsiktiga affär, säger Mathias Sandberg, marknads- och försäljningschef på Riksbyggen Stockholm.

Till skillnad från många andra byggföretag stannar Riksbyggen kvar efter att husen är färdiga och tar hand om förvaltningen.

– Att hela tiden tänka långsiktigt är oerhört viktigt för oss. Därför är det viktigt att visa att de boende är lika betydelsefulla för oss efter att de köpt lägenheten och flyttat in som när de var presumtiva kunder. Våra överraskningskampanjer är ett roligt och annorlunda för oss att visa just detta, säger Mathias Sandberg.

Förutom ”operamorgonen” har Riksbyggen tidigare i år byggt en minireplika av ett Riksbyggenhus och som sedan ställdes ut i olika delar i stan. Den person som knackade på den #rödadörren bjöds på något oväntat. För andra året i rad har man även erbjudit cyklister service med hjälp av Cykelpopupen. Evenemangen har genomförts tillsammans med byrån Futurniture.

Titta på överraskningsfilmen

För mer information:
Mathias Sandberg, marknads- och försäljningschef på Riksbyggen Stockholm, 08-553 635 11, mathias.sandberg@riksbyggen.se

Bilder