Riksbyggen startar försäljning en av seniorbostäder i Bonum Brf Keramikern i Höganäs 2016-11-16, kl 08:00

Riksbyggen startar försäljning en av seniorbostäder i Bonum Brf Keramikern i Höganäs

Dagen är äntligen här som många seniorer i Höganäs med omnejd har väntat på. Bonum, Riksbyggens koncept för seniorbostäder, inleder nu försäljningen av ett nytt seniorboende med 29 bostadsrätter i Folkparken.

– Riksbyggen vill bidra till utvecklingen av Höganäs och ett steg i det arbetet är byggandet av Bonum Brf Keramikern och tillföra fler seniorboenden som det råder brist på idag. De nya lägenheterna byggs centralt och nära till vattnet mitt i Folkparken och byggstarten beräknas till 2017, säger Alexandra Gedda, försäljnings- och marknadsansvarig vid Bonum seniorboende.

Den demografiska utvecklingen i Skåne innebär att gruppen äldre blir större och att fler boenden som är anpassade för en äldre målgrupp behöver byggas. Bonum vänder sig till hushåll där minst en person har fyllt 55 år. Bostadsrättsföreningens medlemmar får tillgång till individuellt anpassade tjänster. För den som behöver hjälp med något finns en så kallad Bonumvärd till hands.

– Många äldre efterfrågar idag ett boende som håller hög kvalitet och ger möjligheten att vara aktiv och fortsätta leva ett rikt liv. Intresset extremt stort för Riksbyggens Bonum-projekt och i Höganäs har vi över 400 personer i kö. Det fina läget vid Folkparken bidrar också till det stora intresset, säger Alexandra Gedda.

Läs mer om Bonum Brf Keramikern i Höganäs

Säljstarten inleds med ett Öppet Hus den 28 november kl 11.00-17.00 hos Fastighetsbyrån i Höganäs. Under mötet kommer Riksbyggens representanter att finnas på plats och presentera Brf Keramikern, visa planritningar, bilder på huset och lägenheterna och ta emot rangordningsblanketter.

Media är varmt välkomna att delta!

För mer information:
Alexandra Gedda, försäljnings- och marknadsansvarig vid Bonum, tel 070-670 94 64

Bilder