Ny marknadschef på Riksbyggen – Annika Bagge 2016-11-04, kl 07:45

Ny marknadschef på Riksbyggen – Annika Bagge

Annika Bagge har utsetts till ny marknadschef på Riksbyggen. Det är en nyinrättad roll som är ett led i Riksbyggens arbete att öka kundfokus och att stärka varumärket på både kort och långsikt.

Annika Bagges ansvarsområde kommer att vara att driva och leda ett enhetligt marknadskommunikationsarbete och Riksbyggens varumärke framåt.

– Vi är mycket glada över rekryteringen. Annika har en bred kompetens både när det gäller business-to-business och när det gäller marknadsföring direkt till konsumenter. Riksbyggen befinner sig i en stark tillväxtfas och vi ser ett behov av förstärka marknadsfunktionerna för att öka kundfokus och att stärka varumärket, säger Britta von Schoultz, kommunikationschef på Riksbyggen.

Riksbyggen producerar både bostads- och hyresrätter och har planerade eller påbörjade projekt i 55 kommuner runt om i landet. Under fjolåret fördubblade Riksbyggen sin nyproduktion av bostäder. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Sammanlagt förvaltar Riksbyggen 176 000 bostadsrätter och 100 000 hyresrätter samt ett stort antal kommersiella och offentliga fastigheter.

– Det som framförallt lockar mig är att Riksbyggen är ett stabilt och framgångsrikt företag i en spännande bransch i stark utveckling. Det ska bli oerhört inspirerande att få bidra med alla mina erfarenheter i en för min del ny bransch, säger Annika Bagge.

Annika har lång erfarenhet av marknadskommunikation och att driva varumärke, varav 14 år i ledande befattning. Hon har en gedigen erfarenhet av reklam och medieköp i alla kanaler. Närmast kommer hon från Telia som mediechef. Annika tillträder sin nya roll den 1 december.

För mer information:

Britta von Schoultz, kommunikationschef på Riksbyggen, 0708-63 99 16.
Annika Bagge, 070-381 96 15.

Bilder