Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens Brf Parken – mitt i Viksjö centrum 2016-09-23, kl 11:00

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens Brf Parken – mitt i Viksjö centrum

Riksbyggen tar den 27 september det första spadtaget för 22 bostadsrätter i direkt anslutning till Viksjö centrum, Järfälla kommun. Inflyttningen i Brf Parken är planerad att ske redan under hösten 2017. Det första spadtaget tas bland annat av Claes Thunblad, kommunstyrelsens ordförande i Järfälla.

Viksjö växer så det knakar och i maj 2016 invigdes nya Viksjö Centrum, ett inomhuscentrum med personlig karaktär och nu med ännu fler butiker, caféer och restauranger än tidigare. Här erbjuds ett brett utbud – allt från apotek, vårdcentral och tandläkare till blomsterhandel, bibliotek, frisör, kemtvätt och gym.

Precis intill Viksjö centrum uppför nu Riksbyggen 22 ljusa och bekväma 2–4:or. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats. Vissa har till och med dubbla terrasser – en i morgonsol och en i kvällssol.

Tisdagen den 27 september är det dags både att ta det första spadtaget för Brf Parken samt inleda säljstarten. Först ut med att kunna köpa lägenheter i Brf Parken är Riksbyggens Förturskunder. Riksbyggens tidigare etapper i området, Brf Ängshöjden och Brf Södra Ängen, blev två försäljningssuccéer.

Riksbyggen nyproducerar bostadsrätter såväl som hyresrätter och är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Sammanlagt förvaltar Riksbyggen 176 000 bostadsrätter och 100 000 hyresrätter samt ett stort antal offentliga och kommersiella fastigheter.

Riksbyggen bjuder på en lättare förtäring, dryck och levande musik i samband med att det första spadtaget för Brf Parken tas.

Mer information om Brf Parken

Dag och tid: 27 september klockan 16.00-18.00.

Plats: Viksjöplan 46, Viksjö.

Media är varmt välkomna att delta!

Skicka gärna en föranmälan till susanne.eriksson@riksbyggen.se

För mer information:
Jennifer Ellingson, säljledare Riksbyggen, 08-553 635 15.

Bilder