Riksbyggen säljstartar Brf Åsikten Södra 1 på Välkommen hem-mässan 2016-09-16, kl 06:00

Riksbyggen säljstartar Brf Åsikten Södra 1 på Välkommen hem-mässan

Lördag den 17 september startar Riksbyggen försäljningen av 78 lägenheter i Brf Åsikten Södra 1. Säljstarten sker kl 10.30 på Välkommen hem-mässan som arrangeras på Uppsala Konsert & Kongress, UKK.

– Intresset för Brf Åsikten Södra 1 är mycket stort, vi bygger i ett av stadens bästa lägen med utsikt över Fyrisån. Mässan blir en perfekt plats för oss att inleda försäljningen och vi hoppas nu på många besökare till UKK på lördag, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggen i Uppsala.

Brf Åsikten Södra 1 kommer att uppföras på Östra Ågatan vid Fyrisån. Föreningen kommer att ha 78 lägenheter i storlek 1-5 rum och kök. Det finns till exempel 2:or med egen uteplats mot gården samt 3–5:or för växande familjer. Flera av kvarterets 4-5:or bjuder på det där lilla extra och på gården finns en gemensamhetslokal med orangeri. Inflyttningen är planerad till hösten 2018. Säljstarten sker i sal C kl 10.30.

Under en av mässans programpunkter kommer Uppsalas stadsbyggnadsdirektör Mats Norrbom att tala om ”var, när och hur Uppsala ska växa”. Efter talet blir det paneldebatt med ett antal byggherrar. Från Riksbyggens sida kommer Roger Yrjas, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad i Uppsala, att medverka. Programpunkten börjar kl 11.15 på scen B.

Uppsala växer snabbt och bostadsbyggandet ökar och Uppsala som stad att leva och bo i får ett större värde för varje dag. Välkommen hem-mässan skall presentera allt om att Bo och Leva i Uppsala. Riksbyggen är en av mässans huvudpartners.

Program för Välkommen Hem-mässan

För mer information:
Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig i Uppsala, 018-18 97 14.

Bilder