Säljstart för 34 bostadsrätter i Gyllins Trädgård, Malmö 2016-09-14, kl 07:30

Säljstart för 34 bostadsrätter i Gyllins Trädgård, Malmö

Nu startar Riksbyggen försäljningen av lägenheter i Brf Junibacken, Gyllins Trädgård i Malmö. Det är den tredje och sista etappen i det naturnära området som har centrala Malmö på ett behagligt avstånd.

I Malmös östra delar ligger gröna och trivsamma Gyllins Trädgård. Här planerar Riksbyggen nu för tredje och sista etappen av nya bostadsrätter för den som vill bo i ett lugnt område med närhet till naturen. Alldeles intill blivande Brf Junibacken finns redan två av Riksbyggens trevliga föreningar - Brf Lejonhjärta, som består av 16 radhus och Brf Rödeken som är en Bonum-förening. Bonum är Riksbyggens koncept för seniorbostäder och vänder sig till hushåll där minst en person har fyllt 55 år.

– Riksbyggens tre projekt i Gyllins Trädgård är ett bra exempel på att vi bygger bostäder för kunder med olika behov och i olika faser av livet, från den lilla ettan I Brf Junibacken till radhus och seniorboende. I Brf Junibacken är drygt hälften av alla lägenheter ettor och tvåor medan resten är treor och fyror, berättar Henrik Persson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen.

Till skillnad från många andra byggföretag försvinner inte Riksbyggen när husen väl står färdiga. Vi stannar alltid kvar och tar hand om förvaltningen under de första fem åren, oftast mycket längre. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Sammanlagt förvaltar Riksbyggen 176 000 bostadsrätter och 100 000 hyresrätter på cirka 400 orter runt om i landet.

Säljstarten för Brf Junibacken inleds i dagarna och inflyttningen är beräknad till våren/sommaren 2018.

För mer information:
Henrik Persson, sälj- och marknadsansvarig Riksbyggen, 0725-001071

Bilder