Riksbyggen överraskade Sundbybergsbor med opera i hissen 2016-06-14, kl 13:15

Riksbyggen överraskade Sundbybergsbor med opera i hissen

Under rubriken "boenden som överraskar" fortsätter Riksbyggen att bjuda på oväntade händelser i vardagen. Fredagen den 3 juni bjöd Riksbyggen de boende i Brf Landmärket i Sundbyberg på en överraskning. Händelsen dokumenterades i en film.

Bakom varje av Riksbyggens hus finns en överraskning. Tillsammans med Folkoperan bjöd Riksbyggen de boende i Brf Landmärket i Sundbyberg på operasång en vanlig fredagsmorgon.

– Våra kunder är jättenöjda med både lägenheter och service, men vi ville överraska dem när de minst förväntade sig det. Därför kändes det naturligt att göra ett samarbete med Folkoperan som aldrig är rädda för att prova något annorlunda, säger marknads- och försäljningschef Mathias Sandberg på Riksbyggen Stockholm/Uppland/Norr.

Filmen är en del av Riksbyggens plan att växa i sociala medier. Arbetet med innehållsflödet på Facebook och Instagram för Riksbyggen Stockholm har gjort att antalet följare mer än tredubblats senaste året.

– Vi märker att följarna gillar det oväntade och aktiviteter.

Operamorgonen är inte det första evenemanget på temat överraskning Riksbyggen har gjort. Tidigare i år byggdes en minireplika av ett Riksbyggenhus som ställdes ut i olika delar i stan där den som knackade på den #rödadörren bjöds på något oväntat. För andra året i rad har man även erbjudit cyklister service med hjälp av Cykelpopupen. Evenemangen har genomförts tillsammans med byrån Futurniture.

Stockholmsregionen är en av de snabbast växande i Europa och Riksbyggen storsatsar därför på att öka sin produktion av bostäder, både hyres- och bostadsrätter.

Se filmen på Youtube här

För mer information:

Mathias Sandberg, marknads- och försäljningschef på Riksbyggen, 08-553 635 11, mathias.sandberg@riksbyggen.se

Bilder