Säljstart för Brf Slätpricken – 90 lägenheter på attraktiva Lillåudden 2016-03-15, kl 07:45

Säljstart för Brf Slätpricken – 90 lägenheter på attraktiva Lillåudden

På onsdag är det säljstart för Riksbyggens Brf Slätpricken på Lillåudden i Västerås. Byggstarten är planerad till hösten 2016 och inflyttning kommer att ske etappvis under vintern 2017/2018.

Längs Amsterdams slingrande kanaler hittade vi den inspiration vi behövde för att skapa vårt senaste projekt på populära Lillåudden i Västerås. Kvarteret Slätpricken karakteriseras av tanken om att skapa variation, lekfullhet, liv och rörelse.

I Brf Slätpricken kommer det att finnas ett antal olika typer av lägenheter - från den praktiska etagelägenheten i markplan, med plats för både uthyrningsdel och ett större hushåll till den mindre enklare boningen med yteffektiva kvadratmeter. Här finns också spatiösa takvåningar med stora glaspartier. Läs mer om projektet här. 

Lillåudden är ett populärt område i Västerås hamn. Det började bebyggas med bostäder för ungefär tio år sedan och pågår fortfarande. Närheten till både den fridfulla naturen runt Mälaren och tempot inne i city har bidragit till det enorma intresset för att bo i stadsdelen.

Lillåudden är precis det som namnet skvallrar om, en udde omgiven av den charmiga hamnbassängen i nordväst och den öppna Västeråsbukten i söder. För att förkorta avståndet till både tågstationen och centrum finns en gångbro som förbinder udden med “fastlandet”. Stränderna kantas av promenadvänliga kajer och grönområden som lockar till utomhusvistelse året runt.

Riksbyggen bjuder nu in till ett informationsmöte där vi presenterar Brf Slätpricken. Vi visar bilder och planritningar på huset och lägenheterna samt informera om hur försäljningen kommer att gå till.

Media är varmt välkomna att delta under säljstarten!

Dag och tid: Onsdagen den 16 mars kl. 18:00

Plats: AROS Congress Center, Munkgatan 7, Västerås

Skicka gärna en föranmälan till: maria.grandin@riksbyggen.se 

För mer information:

Jeanette Skåhl, sälj- och marknadsansvarig Bergslagen Riksbyggen, 021-10 32 55

Bilder