Pressinbjudan: Första spadtaget för Brf Apelgården i Båstad 2016-03-08, kl 14:00

Pressinbjudan: Första spadtaget för Brf Apelgården i Båstad

Den 9 mars är det dags att ta första spadtaget för Brf Apelgården i Båstad och 34 Bonum seniorbostäder. Bonum är Riksbyggens koncept för seniorbostäder. Första spadtaget tas bland annat av Bo Wendt, kommunstyrelsens ordförande i Båstad och Ulrika Nyström, regionchef på Riksbyggen.

I Båstad startar nu Bonum seniorboende att bygga 34 bostadsrätter med hög standard. Lägenheterna är fördelade på två hus med utsikt över Hallandsåsens sluttning och Laholmsbukten.

– Efterfrågan på seniorbostäder är stort både i Båstad och i hela Skåne. Det märks tydligt på det stora intresset och det faktum att alla lägenheter utom ett fåtal i Brf Apelgården redan är sålda, säger Ulrika Nyström, regionchef för Riksbyggens Affärsområde Bostad i södra Sverige.

Lägenheterna har öppna och ljusa planlösningar som tillsammans med härliga balkonger och trevliga uteplatser skapar ett boende som det blir lätt att trivas i.

Bonum vänder sig till hushåll där minst en person har fyllt 55 år. Bostadsrättsföreningens medlemmar får tillgång till individuellt anpassade tjänster. För den som behöver hjälp med något finns en så kallad Bonumvärd till hands.

I samband med att det första spadtaget tas blir det tal, mingel och mat.

Media är varmt välkomna att delta!

Dag och tid: 9 mars kl 12.00
Plats: Vångavägen/Aromavägen i Båstad (vid Bonum-boden)

Skicka gärna en föranmälan till petra.greby@riksbyggen.se

För mer information:
Ulrika Nyström, regionchef Riksbyggen, 040-10 94 68

Bilder