Säljstart för Riksbyggens etapp 1 i Kongahälla, Kungälv 2016-01-28, kl 07:30

Säljstart för Riksbyggens etapp 1 i Kongahälla, Kungälv

Riksbyggen har nu inlett försäljningen av 81 bostadsrättslägenheter i Kongahälla i Kungälvs centrum. Det är den första av tre etapper och sammanlagt ska Riksbyggen uppföra cirka 270 lägenheter i den nya stadsdelen i Kungälv.

Med 900 nya lägenheter, nya gågator med butiker och ett nytt stort köpcentrum kommer det nya Kongahälla att bli en levande del av Kungälvs stad. Här planerar Riksbyggen att uppföra sammanlagt 270 nya bostadsrätter – fördelat på tre kvarter. Säljstarten för brf Vildvinet, som består av 81 bostadsrättslägenheter på 1-5 rum och kök om cirka 30–127 kvadratmeter, har precis inletts.

– Intresset för lägenheterna är jättestort. Lägenheterna har modern arkitektur, stora balkonger, luftiga planlösningar och teknik som sparar miljö, energi och pengar, säger Rasmus Edlund, projektutvecklare på Riksbyggen.

Den 1 februari är det visning i Riksbyggens visningsbod och sista dag för att lämna in intresseanmälan med lägenhetsval. Tider och mer information finns på brf Vildvinets projektsida. Byggstart är planerad efter sommaren 2016 och med en planerad inflyttning i de nya lägenheterna under 2018.

– Hållbarhet är en grön tråd både i stadsdelen och i projektet som har fått sitt namn från de gröna fasaderna som ger en känsla av att den intilliggande parken följer med in i bostadskvarteret, säger Rasmus Edlund.

För mer information, kontakta:

Rasmus Edlund, projektutvecklare, Riksbyggen, tel 0522-654466
rasmus.edlund@riksbyggen.se

Bilder