Pressinbjudan: Träffa Riksbyggen på Bostadsrättsmässan 2015-11-16, kl 07:30

Pressinbjudan: Träffa Riksbyggen på Bostadsrättsmässan

Snart är det dags för årets upplaga av Bostadsrättsmässan med över 200 utställare och ett späckat program. Riksbyggen är en av delarrangörerna för mässan som i år har energisparande, säkerhet och förvaltning som huvudtema.

Den 20-21 november arrangeras Bostadsrättsmässan 2015 på Kistamässan. Mässan riktar sig till styrelseledamöter, förvaltare och inköpare, men även bostadsrättsinnehavare och alla andra intresserade.

Årets huvudteman är energisparande, säkerhet och förvaltning, vilket kommer att märkas både bland utställande företag och seminarieinnehåll.

I år deltar över 200 utställare under ett och samma tak som väntar på att få träffa besökarna. Sen ser vi fram emot årets moderator på Stora Scenen, den folkkära Kattis Ahlström. Och självklart snickarna, Pirre och Mackan från ”Nya arga snickaren”.

Riksbyggens experter deltar i en mängd olika seminarier och paneldebatter, till exempel om situationen på bostadsmarknaden, styrelsearbete, energibesparing och andrahandsuthyrning. Se hela programmet här:

Fredag 20/11

Lördag 21/11

Riksbyggen hälsar representanter för media välkomna till vår monter C:12 och att bevaka våra olika programpunkter.

För mer information:

Helena Efwing, marknadsansvarig, 08-6984206

Bilder