Sommarrestaurang för studenter och Klockhusparksbesökare 2014-05-22, kl 11:24

Sommarrestaurang för studenter och Klockhusparksbesökare

Beckombergas tidigare sjukhusbyggnader runt Klockhusparken omvandlas för närvarande till bostäder. I väntan på att allt bli klart har studentbostäder skapats. Och för att öka trivseln för de boende och besökare öppnar sommarrestaurangen Klockhusparken.

Det är Riksbyggen som fått förtroendet att omvandla Beckombergas tidigare sjukhusbyggnader runt Klockhusparken till bostäder. Ombyggnaden kommer att resultera i cirka 350 nya lägenheter. Och i väntan på att allt bli klart har redan 77 temporära studentbostäder skapats.

För att öka trivseln för studenterna och andra i området slår sommarrestaurangen Klockhusparken upp portarna. Det blir en unik möjlighet att uppleva Klockhusparkens historiska miljö tillsammans med god mat i en avslappnad atmosfär. 

Ambitionen är att det ska finnas något för alla åldrar. Parken fylls med pingisbord, krocket, badminton, fotbollsspel med mera som är gratis att använda. Vid dåligt väder finns det möjlighet att sitta inne i det ståtliga gröna samlingshuset. Där visas bland annat fotbolls-vm på storbildsskärm.

Maten som restaurang Klockhusparken serverar är till stor del sommarfavoriten grillat, där bra råvaror står i fokus med fisk, vegetariskt och kött. Det finns även en barnmeny.

För mer information, kontakta:
Mathias Sandberg, marknads- och försäljningschef Riksbyggen Stockholm, tel. 08-553 635 11


Bilder