Riksbyggen rekryterar regionchef för Fastighetsförvaltning region Öst 2011-08-25, kl 14:25

Riksbyggen rekryterar regionchef för Fastighetsförvaltning region Öst

Susanna Roback kommer den första oktober att tillträda som ny regionchef för region Öst inom affärsområde Fastighetsförvaltning. Susanna är för närvarande Riksbyggen marknadsområdeschef i Norrköping där hon verkat sedan 2006. Susanna har utvecklat marknadsområdet och tillfört Riksbyggen en stor del sälj- och marknadsföringskompetens.

– Jag är mycket glad över att ha kunnat rekrytera Susanna till uppdraget som regionchef. Med sina kontakter och sin förankring i såväl regionen som Riksbyggen, erfarenheterna från marknad och försäljning samt goda ledaregenskaper kommer Susanna att både utveckla verksamheten och affärerna inom regionen och bidra till affärsområdets utveckling, säger Carl-Johan Hansson, chef för affärsområde Fastighetsförvaltning.

Susanna Roback känner själv en stark motivation för att ta del av arbetet med att driva Riksbyggens strategiska satsningar inom sin nya roll.

– Jag ser fram emot utmaningen att ansvara för regionen men också att bidra till affärsområdets utveckling i allmänhet och marknadsföring i synnerhet, säger Susanna Roback.

För mer information kontakta:
Affärsområdeschef Carl-Johan Hansson 08-698 41 08
Susanna Roback 011-21 95 44

Riksbyggens region Öst omfattar 46 kommuner i Västmanland, Närke, Södermanland, Östergötland, Gotland samt Norra Kalmar län och förvaltar lokaler åt kommersiella fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Bilder