Välkommen till första spadtaget på Ön, Limhamn 2009-09-21, kl 10:00

Välkommen till första spadtaget på Ön, Limhamn

Nu fortsätter utbyggnaden av Ön! Den 25 september klockan 11.00 tas det första spadtaget för Riksbyggens femtonvåningshus och NCCs radhus på Ön, Limhamn i Malmö. Spadtaget kommer att utföras av Anders Rubin, ordförande för stadsbyggnadsnämnden i Malmö. På plats finns även representanter för Riksbyggen och NCC som visar modeller över hur området kommer att se ut.

Femtonvåningshuset Brf Nautilus kommer att markera mittpunkten på ön där det reser sig över omkringliggande bebyggelse. Intresset har varit stort och inflyttning sker under 2011. Radhusen, de så kallade Öhusen, kommer att vara placerade längs tre gatugränder som öppnas upp mot strandpromenaden vid havet. Där kommer inflyttning att ske hösten 2010

- Vi är oerhört glada att kunna visa marknaden att Riksbyggen, i sin roll som långsiktig samhällsutvecklare i Malmö, nu startar ett nytt bostadsprojekt, säger Håkan Samuelsson, regionchef på Riksbyggen.

- Vi vet att många är nöjda över att vi nu är igång. Öhusens unika läge på Ön lockar många. Arkitekturen, de härliga altanerna och de soliga takterrasserna bidrar till husens attraktionskraft, säger Henrik Lindén, regionchef på NCC Boende Syd.

Välkommen till första spadtaget på Ön i Limhamn

Du är varmt välkommen till det första spadtaget för NCC:s Öhus och Riksbyggens Brf Nautilus på Ön. Möt kommunalråd Anders Rubin som berättar om planerna för det nya området. Tillsammans med de framtida boende bjuds ni på lättare mat, dryck och underhållning. På plats finns även representanter för Riksbyggen och NCC.

Tid: 25 september 11.00
Plats: Övägen/Sundholmsgatan Ön, Limhamn

Kontakt
Om spadtaget:
Chester Stenkilsson, projektchef NCC Boende Syd
040-31 70 64
Camilla Thermaenius, projektledare Byggregion Syd
070-336 04 55

Om projektet:

Henrik Lindén, regionchef NCC Boende Syd,
040-31 71 34
Håkan Samuelsson, regionchef Riksbyggen, byggregion Syd: 040-10 94 46
Hans Israelsson, projektchef Riksbyggen, byggregion Syd: 040-10 94 43

Läs mer om radhusen.
Läs mer om Brf Nautilus.

Bilder