Riksbyggen och NCC startar bygget av Nautilus på Ön utanför Malmö 2009-06-18, kl 10:35

Riksbyggen och NCC startar bygget av Nautilus på Ön utanför Malmö

Riksbyggen och NCC Boende startar produktionen av Brf Nautilus - ett spännande punkthus om 15 våningar och 45 bostadsrättslägenheter på Ön vid Limhamn i Malmö. Trots lågkonjunktur är intresset stort och fler än hälften av lägenheterna är redan sålda. Inflyttning beräknas ske i början av 2011.

Som tidigare annonserats har Riksbyggen och NCC Boende även byggstartat 22 radhus på Ön vid Limhamn i Malmö med inflyttning hösten 2010. Av dessa har 12 redan hittat sina köpare.

- Det är roligt att kunna säga till våra kunder att vi drar igång i dessa tider när det byggstartas ytterst få projekt och efterfrågan är avgörande. Det unika läget på ön med vattenkontakt i fyra väderstreck, generösa balkonger och närheten till kontinenten lockar många, säger Håkan Samuelsson, regionchef på Riksbyggen.

- Radhusprojektet markerade starten för vårt samarbete med Riksbyggen på ön. Nu lägger vi in en högre växel med Brf Nautilus och redan nu har markarbetena påbörjats. Byggstart beräknas ske under augusti i år, säger Henrik Lindén, regionchef på NCC Boende Syd.

Vid frågor - kontakta:
Hans Israelsson, projektchef Riksbyggen, byggregion Syd: 040-10 94 43
Håkan Samuelsson, regionchef Riksbyggen, byggregion Syd: 040-10 94 46
Henrik Lindén, regionchef på NCC Boende Syd, 040-31 71 34
För högupplösta bilder, kontakta: Johanna Olofsson, 08-698 42 71.

Länkar
Att Ön i Limhamn har blivit en uppskattad och mycket populär del av Malmö är fullt förståeligt. Omringad av vatten i fyra väderstreck, är det lätt att koppla av och hitta sin privata sfär här. Närheten till Malmös city, Limhamns centrum och Ribersborgs kallbadhus gör att många gärna söker sig hit. Utsikten över Öresundsbron lockar säkerligen också.

Läs mer om radhusen.
Läs mer om Brf Nautilus.

Bilder