Din personliga utveckling går hand i hand med företagets

Gillar du frihet under ansvar? Vill du vara med och utveckla nya idéer i en inkluderande arbetsmiljö? På Riksbyggen arbetar vi för en bra och trivsam arbetsplats som bygger på stark gemenskap.

 

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hyres- och bostadsrätter i nyproduktion. Företaget är en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

Hos oss får du tänka nytt och tänka längre

Tillsammans är man stark brukar det heta. Och det är också genom gemenskap som Riksbyggens kooperativa verksamhet vilar. Gemenskapen innebär delaktighet, inkluderande och stimulerande samarbeten med företagets partners, kunder, och inte minst mellan ledare och medarbetare, där allas kompetens och personligheter är viktiga.

Som en initiativrik aktör i fastighetsbranschen erbjuder Riksbyggen en dynamisk och spännande arbetsplats, där varje medarbetare får möjligheten att använda sin kreativitet i stort som smått, oavsett arbetsroll eller position. Företaget uppmuntrar sina medarbetare att både testa och utveckla nya idéer som kan förbättra verksamheten på ett eller annat sätt.

personlig utveckling3.jpg

Ledarskap och utbildning avgörande för framgång

På Riksbyggen går företagets utveckling hand i hand med medarbetarnas, här får du möjlighet att växa i nuvarande roll, eller i en annan ny befattning om du önskar det. Detta är möjligt tack vare företagets breda, rikstäckande verksamhet och syn på kompetensutveckling.

Kvaliteten på chefs- och ledarskapet och Riksbyggens förmåga att ta fram och utveckla goda chefer och ledare är en avgörande framgångsfaktor för företaget. Vi lägger stor vikt kring en bra arbetsmiljö med engagerade medarbetare vilket också ger goda förutsättningar för en välmående verksamhet.

Ett företag med tydliga värderingar

För Riksbyggen är det viktigt med mångfald och olikheter för att tillsammans sträva mot samma mål och en hållbar samhällsutveckling. Engagemang är här något långsiktigt, framförallt när det gäller relationen arbetsgivare och arbetstagare. Företaget ger bland annat sina medarbetare möjlighet att arbeta självständigt och ansvara för sin egen tid. Oberoende var du är i livet, och oavsett ambitioner och drömmar är vi måna om att medarbetarna trivs och mår bra, både på och utanför jobbet.