På Riksbyggen arbetar vi för en gemensam framtid

Vill du vara med och skapa framtiden? Vill du utveckla hållbara idéer och skapa fler möjligheter för fler människor? På Riksbyggen utvecklar vi inte enbart hus att bo i, utan också grunden för samhället, gemenskap.

Riksbyggen – ett företag som främjar nya idéer

Som en initiativrik aktör i fastighetsbranschen erbjuder Riksbyggen en spännande och dynamisk arbetsplats. Företaget utvecklas dels genom inflytande och delaktighet bland medarbetarna, men också genom långsiktighet i kombination med en stark affärsverksamhet.

På Riksbyggen strävar vi efter att ge våra medarbetare chansen att växa, tänka nytt och tänka längre. Företaget uppmuntrar till att både testa och utveckla nya idéer som kan främja verksamheten på ett eller annat sätt. Det finns möjlighet att vara kreativ oavsett vilken roll man har som medarbetare.

Stark gemenskap med tydliga värderingar

Riksbyggens verksamhet präglas av en stark gemenskap, eftersom det innebär delaktighet, inkluderande och stimulerande samarbeten med företagets partners, kunder och kollegor. Vi tar vara på olika personligheter hos bra ledare och nyfikna medarbetare för att dra nytta av både värdefull kompetens och erfarenheter.

På Riksbyggen ser vi engagemang som något långsiktigt. Vidare är mångfald och olikheter självklara saker, samtidigt som det är lika viktigt att tillsammans sträva mot samma mål, och en hållbar samhällsutveckling. Värderingarna är företagets trogna kompass.

Personlig utveckling och balans i livet

Riksbyggen är en utmanande och stimulerande arbetsplats där vi arbetar för en gemensam framtid. Personlig utveckling går hand i hand med företagets utveckling, och som medarbetare har man möjlighet att växa där man är, eller i en annan ny roll om man önskar det. Mycket av detta är möjligt tack vare att Riksbyggen är en bred och rikstäckande kooperativ verksamhet som stöttar kompetensutveckling.

För Riksbyggen handlar kompetensutveckling om alla former av aktiviteter och insatser som gagnar medarbetaren och företaget, från lärandet i det dagliga arbetet till skräddarsydda utbildningsprogram för olika behov och yrkesroller.

Att må bra, finna balans i livet och få ihop livspusslet är  viktigt för oss. Hos Riksbyggen får man möjlighet att arbeta självständigt och ansvara för sin egen tid. Oberoende var man är i livet ges det utrymme som är nödvändigt för att foga samman livspusslet i vardagen. Oavsett vilka ambitionerna och drömmarna är.

gemensam framtid2.jpg

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både för bostads- och hyresrätter. Företaget är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.