Mår våra medarbetare bra, mår också vi som företag bra

En stark gemenskap är grunden för ett välmående företag. Men för att nå dit behöver medarbetarna också trivas, utvecklas och må bra på sin arbetsplats. En viktig del i detta för oss på Riksbyggen är att också finna balans i livet och få ihop vardagspusslet.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden? Vill du arbeta i ett större sammanhang, och i en större gemenskap?

Som en initiativrik aktör i fastighetsbranschen erbjuder vi på Riksbyggen en dynamisk och spännande arbetsplats med en stark gemenskap. Genom våra fyra hörnstenar engagemang, ansvar, förtroende och samarbete får varje medarbetare möjligheten att påverka verksamheten i stort som smått, oavsett personliga förutsättningar, arbetsroll eller position.

Balans i livet

Att arbeta hos oss innebär att tillsammans sträva mot en gemensam framtid. Ett av målen för oss på Riksbyggen är att alla våra medarbetare ska trivas, utvecklas och känna att det finns möjlighet att arbeta självständigt och hitta tid för balans i livet. Detta oavsett om det handlar om att bilda familj, studera, ta hand om anhöriga eller uppnå drömmar.

Vi vill vara ett tydligt exempel på att arbete och fritid kan ha en sund relation. Och vi är övertygade om att en viktig del i att trivas och må bra är att också finna balans i vardagen. För om våra medarbetare mår bra, mår också vi som företag bra. Engagerade medarbetare ger nöjda kunder, vilket i sin tur ger oss ökad lönsamhet för att fortsätta utveckla bra och hållbart boende för framtiden.

Stark gemenskap genom delaktighet

På Riksbyggen är vi starka tillsammans. Vår gemenskap innebär delaktighet, inkluderande och stimulerande samarbeten med våra partners, kunder och kollegor.

Hos oss är engagemang något långsiktigt. Mångfald och olikheter ser vi som självklara saker, samtidigt som det är lika viktigt att tillsammans sträva mot gemensamma mål, och en hållbar samhällsutveckling. Värderingarna är vårt företags trogna kompass, även när det gäller rollerna som arbetstagare och arbetsgivare.

Om oss

Riksbyggen är ett modernt kooperativt företag som utvecklar attraktiva bostäder i nyproduktion, både när det gäller bostads- och hyresrätter. Vi är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som våra kunder.