Såld
Såld

Objekt 0050 i Stensjövillan 3

Suterränghusen har en privat inramning mot gatusidan med parkering. Med entrén på det övre planet får man känslan av att kök- och vardagsrum skjuter ut över slänten. Trappan ner leder till en hall, tvättstuga, wc med dusch samt klädkammare. Mot naturen ligger ett allrum och ytterligare sovrum. Uteplats finns på både övre & undre plan. Suterränghusen har total nyttjandeyta på 145 kvm (varav biarea 19 kvm). Detaljerad information om tomt, nivåskillnader osv för varje hus finns vid "Mer fakta".

Bostadsfakta

Rum 6 rum och kök
Area 126 kvm
Status Såld
Bostadsprojekt Stensjövillan 3

Slutsålt

Samtliga hus i Stensjövillan 3 är nu slutsålda. 

Kontakt

Ulrika Larsson
Reg. Fastighetsmäklare

Presentation av husen

Planlösning, fasader, marknivå och tomtritning.

Hus 36
Hus 37
Hus 38
Hus 39
Hus 40
Hus 41
Hus 42
Hus 43
Hus 44

Presentation av husen

Planlösning, fasader, marknivå och tomtritning.

Hus 36
Hus 37
Hus 38
Hus 39
Hus 40
Hus 41
Hus 42
Hus 43
Hus 44

placeholder

 • Byggstart

  Juli 2020
 • Säljstart

   
 • Inredningsval

  Januari 2021
 • Inflyttning

  Kvartal 1–4 2022

Villaområde med närhet till friluftsliv

I Stensjön har du  tillgång till obegränsat med natur och friluftsliv utanför dörren. För större utmaningar än så finns Herkulesspåren, Skatås och Vildmarksleden inom gång-, jogging- och cykelavstånd. För dig som vill vara ett uns mer aktiv rekommenderar vi äventyrsminigolfen med tillhörande glasspaus, alternativt en skön paddeltur i någon av roddklubbens kanoter eller kajaker. Ett par kilometer bort har du Gunnebo Slott och trädgårdar, ett välbesökt och omtyckt utflyktsmål med kaffehus, krog och sommarteater.

En fördel för dig som har barn är närheten till dagis och skola. Den om- och tillbyggda Lackarebäcksskolan ligger tryggt, ostört och otrafikerat, precis i anslutning till bostadsområdet. Här finns nybyggda Stensjöns förskola som tar emot områdets barnaskara. Några hundra meter bort ligger även Svejserdalens Förskola som ett bra alternativ.

Direktbuss till city

Även om det känns som att du bor mitt i skogen så har du nära till Göteborg och Mölndals Innerstad. Idag sitter tätorten Mölndal ihop med Göteborg. Det blir ännu tydligare med Västtrafiks nya zonindelning där Mölndal ligger i zon A. Det innebär att din resa med direktbuss in till city kostar lika lite som en resa inom centrala Göteborg. Du kliver på vid Tallkottegatan och är framme på Korsvägen på ca 13 minuter. Tar du istället Riksväg 40 från Stensjön når du både Göteborg centrum och Landvetter Flygplats på kort tid.