Såld
Såld

Objekt 7061 i Brf Petunia

Välkommen till denna stora 2:a med två balkonger. En i norr mot den privata innergården samt en mot söder. Hall med väl tilltagen avhängningsyta och gott om förvaringsmöjligheter. Det stora köket med bra arbetsytor i öppen lösning mot vardagsrummet som skapar både ljus och rymd. Fönster i både norr och söder, i söder mot närområdet, i norr mot den lummiga innergården. Det stora sovrummet har garderob bakom skjutdörrsparti med linneskåp i vardera ände. 5 års fritt medlemskap i bilpool ingår.

Bostadsfakta

Rum 2 rum och kök
Area 60 kvm
Avgift 3 820 kr/mån
Våning 7 av 7
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Petunia

Boka privat visning

Välkommen att kontakta vår mäklare Jonas Criff för en privat visning av Brf Petunia.

Kontakt

placeholder

 • Planerad

   
 • Säljstart

  November 2020
 • Byggstart

  2021
 • Inredningsval

  2021
 • Inflyttning

  Höst 2022

Drömmen om innerstan

Mölndal, som alltid varit det trygga stället att bo på, har nu även blivit det roliga stället att bo på. En småstad full av liv och rörelse med nya Mölndal Galleria och det omgjorda torget som naturliga centralplatser. Torget har fått nytt liv med fiskbutiker och ostbutiker. Här kan du även äta en taco om andan skulle falla på. Till förvandlingen bidrar de 600 nya bostäder och 2000 nya arbetsplatser som är på gång i Mölndals innerstad och de ännu fler som byggs i närheten. Mölndal blir ett ställe där människor är på väg till och från arbete, hem, fritid och nöjen, eller bara hänger runt, ett ställe där det finns mötesplatser, service och nöjen. Göteborg C ligger inte mer än 9 minuter bort och med tåget och spårvagnen tar det 13 minuter till Korsvägen.

Anmäl intresse till Brf Petunia

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till