Såld
Såld

Objekt 7032 i Brf Petunia

Vi har haft som mål att skapa en 1:a som har de bekvämligheter en större lägenhet normalt har. Förutom ett fullutrustat kök med induktionshäll, diskmaskin och inbyggd micro har denna lägenhet 3 fullhöga garderober, inredda som linneskåp till hälften. Balkong mot privat innergård. I badrummet finns kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En väl tilltagen sovalkov på ca 7 kvm ger dig en naturlig placering för en större säng och ovanför den tänkta sänggaveln har vi placerat ytterligare förvaringsskåp!

Bostadsfakta

Rum 1 rum och kök
Area 34 kvm
Avgift 2 635 kr/mån
Våning 4 av 7
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Petunia

Boka privat visning

Välkommen att kontakta vår mäklare Jonas Criff för en privat visning av Brf Petunia.

Kontakt

placeholder

 • Planerad

   
 • Säljstart

  November 2020
 • Byggstart

  2021
 • Inredningsval

  2021
 • Inflyttning

  Höst 2022

Drömmen om innerstan

Mölndal, som alltid varit det trygga stället att bo på, har nu även blivit det roliga stället att bo på. En småstad full av liv och rörelse med nya Mölndal Galleria och det omgjorda torget som naturliga centralplatser. Torget har fått nytt liv med fiskbutiker och ostbutiker. Här kan du även äta en taco om andan skulle falla på. Till förvandlingen bidrar de 600 nya bostäder och 2000 nya arbetsplatser som är på gång i Mölndals innerstad och de ännu fler som byggs i närheten. Mölndal blir ett ställe där människor är på väg till och från arbete, hem, fritid och nöjen, eller bara hänger runt, ett ställe där det finns mötesplatser, service och nöjen. Göteborg C ligger inte mer än 9 minuter bort och med tåget och spårvagnen tar det 13 minuter till Korsvägen.

Anmäl intresse till Brf Petunia

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till