Brf Korseberg Park

Nyproducerade bostadsrätter i ett grönskande området i direkt anslutning till Vassbotten i Vänersborg. Välkommen till din nya verklighet!

 • Bryggvägen
 • 52 lägenheter

Brf Korseberg Park

Nyproducerade bostadsrätter i ett grönskande området i direkt anslutning till Vassbotten i Vänersborg. Välkommen till din nya verklighet!

 • Bryggvägen
 • 52 lägenheter
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 2-4 rum och kök
 • Pris 1 325 000-2 700 000 kr
 • Avgift 3 648-4 774 kr/mån
+ Visa fler bilder (8 st)

Kontakt

Fastighetsmäklare Fastighetsbyrån i Vänersborg
Jan Rundberg

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

 • Planerad

  April 2016
 • Säljstart

  8:e november 2016
 • Byggstart

  Vår 2017
 • Inredningsval

  Slutfört hösten 2017
 • Inflyttning

  Startar hösten 2018

Om projektet

Bostadsrätter i Vänersborg

Välkommen att köpa lägenhet i Brf Korseberg Park! Nu närmar det sig inflyttning och vi har fått två bostadsrätter som är lediga, nu har du chansen att bo i en av dessa. Inflyttning i november 2018 och februari 2019.

Nytt drömskt bostadsområde

Här bor du villalikt med endast fyra lägenheter i varje hus och inglasad balkong alt inglasad uteplats med kvällssol och viss utsikt mot vattnet. Slipp gräsklippning och snöröjning och njut av magin på Korseberg! Här planerar Riksbyggen för 52 bostadsrättslägenheter, husen blir i två våningar. Med bara fyra lägenheter per hus i den luftiga och gröna omgivningen blir villa- och frihetskänslan påtaglig. I markplan blir det en mysig uteplats och på andra plan tilltagna balkonger med natur- och friluftsliv precis utanför fönstret.

Korseberg kan närmast beskrivas som en gömd jätteträdgård och alldeles egen liten värld. En fridfull oas bortom stress och måsten. Här skapar vi ett nytt bostadsområde med drömskt utsikt över den vackra parken och Vänerns sydvästra spets Vassbotten.

I Korseberg finns redan en förskola och skola finns inom gångavstånd. Här bor du i en oas men har bara cykelavstånd till centrum och med bil bara tio minuter till Överby köpcentrum.

Föreningen kommer att ha en egen föreningslokal med övernattningsmöjligheter.

Magasin och priser

Lite längre ner på sidan ser ni alla bostadsrätter och vilka som är lediga. Här hittar ni även priserna och planritningar för respektive lägenhet. Hittar du någon lägenhet som du blir intresserade av så ring vår mäklare Jan och reservera lägenheten som ett första steg. Efter det följer ett möte där ni går igenom allt ni behöver veta innan ett köp. I Allt om Brf Korseberg Park kan ni läsa om hur fint det kommer att bli.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Gemytligt mix av natur och by

Det lantliga Korseberg ligger bara 3 km från Vänersborgs pittoreska och charmiga centrum. Här bubblar kulturen och historien i takt med stämningen längs med gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger, bra shopping, service, gatumusikanter och Vänerns inramning ger staden dess gemytliga identitet. Som boende i Korseberg har du heller inte långt till Överby köpcenter.

Du som har bil tar dig snabbt och enkelt till Trollhättan med hjälp av E45 – eller till Uddevalla via Riksväg 44. Du som åker kollektivt har en hållplats precis i anslutning till området. Med buss 680 är du i Vänersborg centrum på 5 minuter och med 65:an är du i Trollhättan centrum på en kvart. Kommunikationsläget och möjligheterna är bra även för dig som föredrar att gå eller cykla

Mer fakta

Golv: Ekparkett, 3-stav, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Tapet. Stänkskydd av kakel, vit, blank 200×500 mm stående, ljusgrå fog.
Tak: Målat, vit.
Inredning: Skåpsinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i rostfritt stål. Platinagrå bänkskiva av laminat med rak kant och underlimmad diskho. Köksblandare, krom. LED-belysning under väggskåp. Utrustning: Vitvaror från Siemens. Infälld induktionshäll. Inbyggnadsugn, vit. Inbyggnadsmikro, vit. Kyl, vit. Frostfri frys, vit. Vit diskmaskin. Spisfläkt från Franke.

Golv: Ekparkett, 3-stav, mattlackad.
Golvsockel: Ek.
Väggar: Tapet.
Tak: Målat, vit.

Golv: Klinker, varmgrå, matt, 100×100 mm, mellangrå fog.
Väggar: Kakel, vitt, matt, 400×250 mm, liggande, ljusgrå fog.
Tak: Målat, vit.
Inredning: Golvmonterad WC-stol. Vägg - hängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ, vita. Tvättställsblandare, krom. Spegel med belysning. Duschväggar i klar - glas med silverprofiler. Duschblandare och duschset, krom. Platinagrå bänkskiva av laminat med rak kant. Väggskåp från Vedum med vita släta luckor med pushöppning. Handduks- och klädkrokar, krom. Toalettpappershållare, krom. Takbelysning. Handdukstork, krom. Utrustning: Tvättmaskin och torktumlare från Siemens, vita.

Golv: Klinker 200x200 mm enligt markering på ritning ca 1 m 2 . Ekparkett, 3-stav, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Tapet.
Tak: Målat, vit.
Inredning: Skjutdörrsgarderober, vita. Hylla och klädstång, vita.

Dokument och faktablad

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp