Såld
Såld

Objekt 3141 i Brf Guldpennan

Bostadsfakta

Rum 3 rum och kök
Area 72 kvm
Avgift 3 801 kr/mån
Våning 4 av 4
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Guldpennan

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Om bostaden

Kök

Skåpsinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i aluminium. Silvergrå bänkskiva av laminat med rak kant och underlimmad diskho. Köksblandare, krom. Belysning under väggskåp. Infälld induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och inbyggd spisfläkt med utdragbar front. Kyl, frys och diskmaskin i vitt. Alla vitvaror är från Bosch.

Bad

Helkaklat med grå klinkerplattor och vita kakelplattor. Golvmonterad WC-stol. Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ, i vitt. Tvättställsblandare i krom. Spegel med belysning. Duschväggar i klarglas med aluminiumprofiler. Duschblandare och duschset, handduks- och klädkrokar, toalettpappershållare och handdukstork, allt i krom. Tvättdel i badrum: Bänkskiva av laminat, vit med rak kant. Väggskåp från Vedum med vita släta luckor, handtag i aluminium. Utrustning: Tvättmaskin och torktumlare från Bosch, vita.

Rum

Vitmålat tak och tapetserade väggar i färgen vit. Golvet är av ekparkett, 3-stav, mattlackad med eksockel. Garderober alt skjutdörrsgarderober enligt ritning, om skjutdörrsgarderob vita dörrar med metallprofiler. Hylla och klädstång, vita.

Hall

Klinker i grått vid dörr (ca 1 kvm) och därefter ekparkett, 3-stav, mattlackad med eksockel. Garderob alt skjutdörrsgarderober enligt ritning, om skjutdörrsgarderob vita dörrar med metallprofiler. Hylla och klädstång, vita.

Allt om Guldpennan

Läs mer i vår broschyr Allt om Brf Guldpennan

Allt om Guldpennan

Läs mer i vår broschyr Allt om Brf Guldpennan

 • Planerad

  April 2016
 • Säljstart

  Vår 2019
 • Byggstart

  Höst 2019
 • Inredningsval

  Slutfört
 • Inflyttning

  Sommar 2021

Natursköna upplevelser och goda kommunikationer

Från Södergården har du nära till flera sköna gröna parker och promenadmöjligheter, exempelvis naturreservatet i Kapelle eller Strandpromenaden – som sträcker sig från Skalbankarna i öster genom centrum och 9,3 km bort till Lindesnäs. Vill du hellre motionera inomhus har du både simhall och gym inom gångavstånd från Södergården. Liksom Bohusläns museum, hamnen och inte minst Uddevallas skärgårdsbåtar som går till Smögen, Käringön, Bassholmen och Lysekil. Området ligger också nära till centrum och mataffärer, shopping, bio, restauranger, caféer och en hel stad med nöjen.

För boende ligger närmaste busshållplatser vid Folkets Park och Segelplan där linje 3 och 822 går. Medan Flexlinjen stannar på Packhusgatan, bara 100 meter från Södergården. Du som har bil har nära till såväl Göteborgsvägen som Riksväg 44 och E6.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Guldpennan

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

 • Odlingslådor
 • Sedumtak
 • Laddstolpar
Riksbyggens hållbarhetsarbete