Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Tigeröga

Nu är alla lägenheter sålda. Det finns fortfarande lägenheter kvar i Brf Grandalia och Bonum Brf Rosenrot. Välkommen till din nya verklighet!

 • Barnhemsgatan
 • 26 lägenheter

Brf Tigeröga

Nu är alla lägenheter sålda. Det finns fortfarande lägenheter kvar i Brf Grandalia och Bonum Brf Rosenrot. Välkommen till din nya verklighet!

 • Barnhemsgatan
 • 26 lägenheter
Slutsålt!

Fakta

 • Rum 2-2 rum och kök
 • Pris 2 525 000-2 525 000 kr
 • Avgift 4 583-4 583 kr/mån

Kontakt

+ Visa fler bilder (13 st)

Om projektet

Bostadsrätter i Mölndals innerstad

I Mölndals innerstad, ovanpå ena delen av Mölndal Galleria, har vi byggt 26 bostadsrätter om ett till två rum och kök. Stilrena moderna och ytsmarta lägenheter som är klara för inflyttning.

Slutsålt!

Mölndals innerstad har en av Västsveriges modernaste stadskärnor.
När du vill koppla av finns det en fin gemensam terrass där du kan njuta av solen. På innergården finns det växthus, grillplats och en boulebana för härliga sommaraktiviteter. Här växer en modern stadsmiljö fram som lever såväl dag som kväll och mitt i allt ligger Brf Tigeröga.  

Brf Tigeröga

De 26 lägenheterna i Brf Tigeröga byggs ovanför ena delen av Mölndal Galleria med 70 butiker, service och restauranger. Gallerian invigdes i september 2018.

Lägenheterna

 • 26 lägenheter med ett till två rum och kök
 • Rakt ovanpå ena delen av Mölndal Galleria
 • Privat innergård för medlemmarna
 • Fem års medlemskap i Sunfleet ingår (bilpool)
 • Modern inredningsdesign
 • Huvudingång Barnhemsgatan 18
Läs mer

Det bästa av två världar

Närheten till shopping är bara en aspekt av Brf Tigeröga. Alla boende får tillgång till den privata, upphöjda innergården. Den ligger fyra våningar upp ovanpå själva gallerian och bara de boende i Brf Tigeröga och dess två systerföreningar i husen bredvid, har tillgång till gården. Istället för balkong delar man, tillsammans med sina grannar, på en privat gemensam lummig innergård med grillplats och en väl tilltagen terrass. I Brf Tigeröga prioriteras den sociala atmosfären. Här kan föreningens medlemmar skapa sin egen utemiljö med lugn och ro, grönska och uteplatser – och härlig gemenskap på varma sommarkvällar. Det finns en stor gemensamhetslokal som kan användas till födelsedagsfester, quizzkvällar eller vad man vill. 
Dessutom ligger Brf Tigeröga nära riktigt bra kommunikationer, med gångavstånd till både bussar, pendeltåg och spårvagnar – och bara en kort körning från E6:an. Det betyder att du – förutom allt Mölndal innerstad har att erbjuda – på nolltid kan ta dig in till Göteborg! 

Gå en rundtur i Framtidens Mölndal
Riksbyggens hus i Mölndals Innerstad

Vi har skapat en 3D-visualisering av Framtidens Mölndal där du redan nu kan uppleva och navigera dig runt i området. Besök intressanta platser i området eller se utsikten från olika balkonger.
OBS! Det tar ett par minuter för sidan att ladda. Länken fungerar inte i Google Chrome.

Öppna 3D-visualisering av Framtidens Mölndal

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Titta in i en lägenhet

Området

Bostadsrätter tätt på Göteborg

Brf Tigeröga ligger nära riktigt bra kommunikationer, med gångavstånd till både bussar, pendeltåg och spårvagnar – och bara en kort körning från E6:an. Det betyder att du – förutom allt Mölndal innerstad har att erbjuda – på nolltid kan ta dig in till Göteborg! 

Mer fakta

Golv: Trestavig ekparkett med tillhörande eksockel.
Vägg: Målning. Stänkskydd av kakel ovan arbetsbänk.
Tak: Målning.
Övrigt: Kombinerad kyl/frys. Ugn och mikro inbyggda i högskåp. Integrerad diskmaskin och spiskåpa. Skåps ­ lucka enl planlösningsblad. Arbetsbelysning under vägg ­ skåp. Bänkskiva i laminat med underlimmad diskbänk.

Golv: Trestavig ekparkett med tillhörande eksockel.
Vägg: Målning. Tak: Målning.
Övrigt: Fönsterbänk av kalksten

Golv: Klinker.
Vägg: Kakel.
Tak: Målning.
Övrigt: Badrumsmöbel med spegelskåp och belysning. Krokar för handdukar och toalettpappershållare. Golvstående wc-stol i vitt porslin. Kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. Bänkskiva i laminat och väggskåp ovan maskiner. Duschväggar och kombinerad handdukstork för både vatten - och eldrift. Takbelysning.

Samfälligheten Kummeln består av alla bostadsrättsföreningar i kvarter 1 och kvarter 2. Samfälligheten Kummeln äger garaget och Mölndals Parkerings AB hyr ut och administrerar samtliga platser. Kostnaden för platserna i garaget är preliminärt 1 250 kr per plats/månad. I hela garaget finns det totalt 143 inhägnade bilplatser och cirka fyra platser för mc/moped för Riksbyggens båda kvarter. Av dessa är 90 platser avsedda för kvarter 1.

Det finns i garaget totalt tio elbilsplatser varav en är handikappanpassad. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Av det totala antalet vanliga platser utan el är åtta handikappanpassade. Samtliga handikappanpassade platser kräver handikapptillstånd.


Fem garageplatser är fördelade till Brf Tigeröga. Föreningens fem garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de fem lägenheter som har högst insats. Detta innebär att lägenheterna 7308 och 7208 har förtur. För de återstående tre förtursplatserna så har totalt sex lägenheter samma insats 2 525 000 kronor. För köpare av dessa lägenheter 7301, 7302, 7303, 7304, 7305 och 7306 så avgörs förturen av köparens köplats vid säljstarten. Övriga 21 lägenheter erbjuds att stå på kö enligt sin köplats vid säljstarten. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

Gemensam bilpool för Riksbyggens kvarter som idag har tre stycken platser som ligger utanför det inhägnade området. Bilpoolen sköts och administreras av Sunfleet idag. För Brf Tigeröga köpare ingår ett medlemskap "Small" per lägenhet i Sunfleet under fem år.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

När du flyttar in i din nya bostad i Brf Tigeröga kommer Sunfleet i samarbete med Riksbyggen att ha poolbilar i området . För Brf Tigerögas köpare ingår ett medlemskap per lägenhet i Sunfleet Small under fem år.

Bo i en bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till
Upp