Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Stensjöberget

Om projektet

Bostadsrätter i Stensjön

Alla lägenheter är sålda i Brf Stensjöberget!

Nu är byggnationen av Brf Stensjöberget i full gång. Området planeras stå klart hösten 2017, då finns här 102 lägenheter mellan 32-89 kvm fördelade på 6 hus, många med balkonger i soligt västerläge och sjöutsikt!

Tillvalsportalen

Här kan du göra dina inredningsval till din nya bostad. 

Öppna tillvalsportalen

Mölndals mest natursköna bostadsområde

Vårt nya bostadsområde i Stensjön växer varsamt fram för att bli en hållbar naturstad i miniatyr. Varenda centimeter har analyserats för att minimera miljöpåverkan och samtidigt maximera boendeupplevelsen. Därför har heller ingenting lämnats åt slumpen utan allt är planerat in i minsta detalj. För oss handlar det lika mycket om att bevara som att utveckla, varför vi också sätter naturen i främsta rummet.

Läs mer

Vidga vyerna

Det som gör vår nästa etapp Brf Stensjöberget unik är inte bara den milsvida panoramautsikten. Här har du alla möjligheter till ett aktivt liv med en hel skog av inspiration. Prova nya spännande stigar, hitta nya sidor hos dig själv och upptäck fördelar med att bo i en sprillans ny bostadsrättslägenhet - I Stensjön bor du mitt i naturen med närhet till ett rikt och avkopplande friluftsliv.  Samtidigt ligger Mölndal centrum, Göteborg och storstadslivet bara ett par kilometer bort. 

Bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Augusti 2015 Dot
 • Icon Byggstart Vinter 2015 Dot
 • Icon Inredningsval Höst 2016 Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Projektinfo

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Bostadsväljare

 • Toggle

  Inredningsprogram

  Läs och ladda ner inredningprogrammet som pdf här.

 • Toggle

  Husen

  Husen är placerade i en sluttning med utsikt över Stensjöns och Mölndals storslagna skogslandskap. Grönska och vildmark kryper inpå husen och ger en rogivande miljö att blicka ut över.

 • Toggle

  Kök

  Köket är lika genomtänkt som det är inspirerande att laga mat i. En fin blandning av funktionell förvaring, energisnåla vitvaror och arbetsyta att breda ut sig på. Njut av färre måsten och mer egentid till att utforska nya recept och goda smaker. Här har du också nära till jordens godaste råvaror som odlas i Gunnebo Slotts två ekologiska och KRAV-certifierade köksträdgårdar. 

 • Toggle

  Badrum

  Badrummet ska vara en fröjd för både kropp och själ. Här finns plats för såväl eftertanke som för handdukar tvål, schampo, tvättmedel, sköljmedel, doftljus och allt annat som hör hemma här. Det helkaklade badrummet har en fin balans mellan funktion och design. Tvättmaskinen och torktumlaren är till exempel stilfullt integrerade under den praktiska arbetsbänken.

 • Toggle

  Att bo i bostadsrätt

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält