Såld

Objekt 1211 i Brf Slottsberget 3

Ny lägenhet i Västra Frölunda! Inflyttningsklar kvartal 4 2019 Det kan vara svårt att välja. Grönskande omgivningar eller stadspuls? Utomhusliv eller kulturliv? I Brf Slottsberget 3 får du närhet till det mesta i skön samklang med en trygg och lugn miljö precis inpå knuten. Ett bekvämt boende med egen parkering strax utanför dörren med förberedelse för laddstolpe. Parkeringen och bland annat bredband, TV och telefoni ingår i avgiften. Kontakta oss om du veta mer om brf Slottsberget 3!

 • Trumpetgatan
 • Såld

Fakta

 • Rum 4 rum och kök
 • Pris 4 625 000 kr
 • Avgift 5 630 kr/mån
 • Storlek 100 kvm
 • Våning 1 av 2
Mer fakta

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karlsson

Visningar

Sön 2 feb kl 11:00 - 14:00

Välkommen på stora visningsdagen. Då öppnar vi dörrarna till din nya verklighet på Trumpetgatan 2

+ Visa fler bilder (32 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Maj 2017
 • Byggstart

  Januari 2018
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

  April 2019
 • Inflyttning

  Höst 2019

Mer fakta

Golv: Trestavs ekparkett, mattlackad. Sockel: Ek.
Väggar: Målade, vita. Stänkskydd av vitt kakel i format 6,5 340 cm som monteras liggande i 1/3 förband.
Tak: Målat, vitt.
Inredning: Köksuppställning enligt ritning från Vedum. Bänk - och skåpsinredning med slät vit lucka och vitt handtag. Bänkskiva av laminat med infälld diskho och induktionshäll. Takanslutning i gips.
Utrustning: Ugn och mikrovågsugn inbyggda i hög ­ skåp. Utdragbar kolfilterfläkt inbyggd i överskåp. Kombinerad kyl/frys enligt ritning. Helintegrerad diskmaskin. Infälld dimbar ledspot i täckskiva under väggskåp. Fällbar diskbänksblandare från Mora.

Golv: Klinker, mellangrå. Format 15 315 cm.
Väggar: Kakel, vitt. Format 15 330 cm i rak sättning. Grå mosaikbård, 30 cm bred, från golv till tak i dusch, bakom blandare.
Tak: Målat, vitt.
Inredning och utrustning: Wc/d -uppställning enligt ritning. Golvstående toalettstol. Tvättställ med kommod. Kommoden har lådor med vit front och eluttag i låda. Spegelskåp med belysning och eluttag. Duschhörn i frostat glas. Kromade krokar och toalettpappershållare. Tvättställsblandare, dusch och duschblandare från Mora. Tvättmaskin och tork ­ tumlare med arbetsbänk i laminat och överskåp med slät vit lucka. Vita handtag.

Sovrum Golv: Trestavs ekparkett, mattlackad. Sockel: Ek.
Väggar: Målade vita. Tak: Målat, vitt.
Övrigt: I förekommande fall garderob eller skjutdörrs ­ garderob med hylla och klädstång. I vissa lägenheter finns städskåp och VVS -installationer i garderob. Omfattning redovisas på planritningar

Golv: Trestavs ekparkett, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Målade, vita.
Tak: Målat, vitt.
Inredning: Finns i olika varianter och består av släta vita skjutdörrsgarderober, med hylla och klädstång. En linneskåpsenhet ingår per lägenhet. Placeras i klädkammare eller skjutdörrsgarderob i hall/sovrum. Enheten är flyttbar. I något fall finns även kapphylla. I vissa lägenheter finns VVS -installationer och elskåp i garderob. Omfattning redovisas på planritningar.

Många experter menar att vi står inför ett paradigmskifte inom fordonsindustrin. El och hybridbilsmarknaden växer kraftigt och att med hybridbilens batteri kunna pendla till och från arbetet ger en stor besparing i både plånbok och för miljön. För att fullt ut kunna nyttja El & hybridbilens fördelar krävs att man har tillgång till laddstation. I Brf Slottsberget 3 har alla köpare möjlighet att köpa till laddstolpe. Max Green är energiingenjör på Riksbyggen och berättar mer:

Varför har vi valt att installera elbilsladdstolpar i Slottsberget 3?

- Detta är ett sätt för Riksbyggens att visa att vi tar rollen som samhällsutvecklare på allvar, i ett bredare perspektiv handlar hållbara bostäder om just detta. Att underlätta för våra kunder att göra hållbara val.

Vad kostar det att få en stolpe?

- Exakt kostnad får man reda på inför inredningsprocessen.  Det är också under inredningsprocessen av sin lägenhet man kommer kunna välja till sin laddstolpe.

Hur snabbt laddar jag min bil med en sån här?

- Tanken med våra laddstationer är att de i första hand ska användas nattetid. Det är inte en snabbladdningstation men samtidigt inte heller av minsta dimensionen. De flesta el-bilsmodeller kommer kunna tankas fullt på cirka 6-8 timmar. Avsäkring är på 16A. och laddhandsken är av typ 1 eller 2. I laddstolpen finns även vanligt 220V uttag.

Hur betalar jag min tankning?

- Den kommer som en separat post på avin med din månadsavgift. Parkeringsplatsen och el-laddstolpen kommer tillhöra lägenheten, så elförbrukningen faktureras kunden individuellt. Vi kommer att konfigurera medlemmarnas taggar, som används för att komma in i husen, för att även fungera som lås på varje medlems individuella laddstation. Detta för att säkerställa att ingen obehörig kan komma åt stationen.

Vad kostar det att ladda?

- Cirka 1.3 kronor per kilowattimme kostar det i dagsläget. Det regleras utifrån elpriset på marknaden.

I månadsavgiften ingår:

 • Värme
 • Parkering
 • Telia Tripple Play (Bredband 100/100 Mbit/s, Bredbandstelefoni, TV-paket Lagom)

I månadsavgiften ingår inte: Förbrukning av varm-/kallvatten och hushållsel (mäts individuellt). Total kostnad för dessa driftkostnader ligger på mellan 500–800 kr/månad beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

Anmäl intresse till Brf Slottsberget 3

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi