Såld
Såld

Objekt 0911 i Brf Slottsberget 3

Ny lägenhet i Västra Frölunda! Inflyttningsklar! Det kan vara svårt att välja. Grönskande omgivningar eller stadspuls? Utomhusliv eller kulturliv? I Brf Slottsberget 3 får du närhet till det mesta i skön samklang med en trygg och lugn miljö precis inpå knuten. Ett bekvämt boende med egen parkering strax utanför dörren med förberedelse för laddstolpe. Parkeringen och bland annat bredband, TV och telefoni ingår i avgiften. Kontakta oss om du veta mer om brf Slottsberget 3!

Bostadsfakta

Rum 4 rum och kök
Area 99,5 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • kallvatten
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

5 630 kr/mån
Våning 1 av 2
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Slottsberget 3

Välkommen att boka privat visning!

Välkommen att boka privat visning med mäklaren. Visning i vår visningslägenhet på Trumpetgatan 16.

Kök

Golv: Trestavs ekparkett, mattlackad. Sockel: Ek.
Väggar: Målade, vita. Stänkskydd av vitt kakel i format 6,5 340 cm som monteras liggande i 1/3 förband.
Tak: Målat, vitt.
Inredning: Köksuppställning enligt ritning från Vedum. Bänk - och skåpsinredning med slät vit lucka och vitt handtag. Bänkskiva av laminat med infälld diskho och induktionshäll. Takanslutning i gips.
Utrustning: Ugn och mikrovågsugn inbyggda i hög ­ skåp. Utdragbar kolfilterfläkt inbyggd i överskåp. Kombinerad kyl/frys enligt ritning. Helintegrerad diskmaskin. Infälld dimbar ledspot i täckskiva under väggskåp. Fällbar diskbänksblandare från Mora.

Bad/tvätt

Golv: Klinker, mellangrå. Format 15 315 cm.
Väggar: Kakel, vitt. Format 15 330 cm i rak sättning. Grå mosaikbård, 30 cm bred, från golv till tak i dusch, bakom blandare.
Tak: Målat, vitt.
Inredning och utrustning: Wc/d -uppställning enligt ritning. Golvstående toalettstol. Tvättställ med kommod. Kommoden har lådor med vit front och eluttag i låda. Spegelskåp med belysning och eluttag. Duschhörn i frostat glas. Kromade krokar och toalettpappershållare. Tvättställsblandare, dusch och duschblandare från Mora. Tvättmaskin och tork ­ tumlare med arbetsbänk i laminat och överskåp med slät vit lucka. Vita handtag.

Rum

Sovrum Golv: Trestavs ekparkett, mattlackad. Sockel: Ek.
Väggar: Målade vita. Tak: Målat, vitt.
Övrigt: I förekommande fall garderob eller skjutdörrs ­ garderob med hylla och klädstång. I vissa lägenheter finns städskåp och VVS -installationer i garderob. Omfattning redovisas på planritningar

Elbilsladdning

Alla parkeringsplatser är förberedda med framdragen el och för att ladda din elbil behövs endast laddbox. Debitering av el sker med individuell mätning precis hushållshållsströmmen.

Månadsavgift

I månadsavgiften ingår:

 • Värme
 • Parkering
 • Telia Tripple Play (Bredband 100/100 Mbit/s, Bredbandstelefoni, TV-paket Lagom)

I månadsavgiften ingår inte: Förbrukning av varm-/kallvatten och hushållsel (mäts individuellt). Total kostnad för dessa driftkostnader ligger på mellan 500–800 kr/månad beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Frölunda Torgs gröna granne

Som boende i Slottsberget 3 bor du inramad av berget och grönskan men alldeles intill shopping och goda kommunikationer. Bara en kort promenad bort finns Frölunda Torg som rymmer över 200 butiker, restauranger och caféer. På gång- och cykelavstånd hittar du Frölunda centrum där kollektivtrafiken gör det enkelt för dig att nå resten av staden. 

På Slottsberget finns aktiviteterna och naturupplevelsen runt knuten. Här finns till exempel golfmöjligheter och havet inom räckhåll. Inomhusaktiviteter råder det inte heller brist på. I Frölunda Kulturhus finns bland annat ett gym och en 25-metersbassäng, rutschkana, hopptorn och plaskdamm för de minsta. Kulturhuset är dessutom ett nav för aktiviteter. Här avlöser arrangemangen varandra med allt från föreläsningar till författarbesök, teateruppsättningar och konserter.

Anmäl intresse till Brf Slottsberget 3

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till